Razer Leviathan V2 X este cel mai nou soundbar care se alătură gamei Leviathan, oferind o experiență audio memorabilă și captivantă, într-o formă compactă și cu o conectivitate simplă.

Leviathan V2 X este un soundbar compact de PC gaming care încorporează două difuzoare full-range și două radiatoare pasive, oferind astfel maximum de claritate și adâncime pentru experiențe audio desăvârșite, indiferent de forma de divertisment pentru care este utilizat. Având o lungime de doar 400mm, noul Leviathan V2 X se potrivește perfect sub orice monitor și oferă un sunet bogat care acoperă întreaga cameră, fără să aglomereze inutil biroul.

Pentru o conectivitate cât mai simplă, Leviathan V2 X folosește un singur cablu USB Type C, inclusiv pentru alimentare, și oferă astfel un sunet clar și puternic cu un volum maxim de 90dB. 

Având suport Razer Chroma™ RGB, ecosistemul de iluminare cu cea mai rapidă evoluție din lume, noul Leviathan V2 X este echipat cu 14 zone de iluminare care pot reda peste 16,8 milioane de culori, nenumărate efecte și se pot sincroniza în mod dinamic cu efectele din jocurile compatibile. 

Pentru o conexiune stabilă și un plus de confort, soundbar-ul oferă suport și pentru tehnologia Bluetooth 5.0, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a comuta extrem de ușor între sunetul PC-ului și cel al dispozitivelor Bluetooth configurate prin Razer Audio App.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

Pentru toate categoriile de gamer, de la casual la entuziast, noul Leviathan V2 X ridică nivelul divertismentului digital în zona de desktop. Disponibil acum în China, Australia, Noua Zeelandă, Taiwan, Japonia, Coreea, Malaysia, Indonezia, Tailanda, Vietnam, și Singapore.

Disponibil în Europa și America la sfârșitul lui 2022 pe Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor retail autorizați, la prețul de 119,99€.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.