Cele mai bune produse Samsung ale anului perfecte de dat cadou de Crăciun

Neo QLED, Freestyle, S22, 990 Pro sau... Bespoke?!

0
579

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate din an pentru că putem să ne arătăm dragostea, prietenia și susținerea față de familie, prieteni și cei dragi. Decembrie a sosit și goana după cadouri a început și pentru că vrem ca Moșul să-i surprindă pe toți cu cele mai frumoase cadouri sub brad, Samsung a venit cu o propunere de a face o selecție de produse, lansate în aceast an, care s-ar presta cel mai bine de oferit cadou apropiaților.

Mai mult ca un fel de ghid, decât o provocare, am acceptat și sperăm ca voi, cititorii noștri dragi și dedicați, la sfârșitul parcurgerii acestui articol să vă convingem asupra produsului preferat de oferit din partea Moșului.

Anul de lansări de produse Samsung 2022

Înainte de recomandările noastre vom parcurge împreună anul de lansări de produse Samsung 2022 de unde vom extrage care credem noi că ar fi cele mai bune produse de oferit cadou de sărbătorile de iarnă. Încă de la deschiderea anului curent Samsung a anunțat noua gamă de televizoare MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle într-o varietate mare de stiluri, mărimi modele și prețuri variate – o alegere excelentă dacă doriți ca Moșul să-l facă fericit pe soțul sau prietenul tău care iubește tehnologia și-și dorește calitate atunci când joacă un joc, urmărește un meci sau pur și simplu vrea să se relaxeze la un un film bun, iar dacă este gamer avem și pentru aceștia o gamă dedicată de monitoare din familiile Odyssey, Smart Monitor și High Resolution Monitor de unde își pot alege modelele performante G8, M8 sau S8. Mai târziu, prin iunie, highlight-ul fiind pus pe modelele Odyseey Neo îmbunătățite, G4, G7 și noul model G8 (G85NB) fiind primul monitor de gaming 4K de 240Hz din lume! Seria ViewFinity a vâzut și ea o extindere, modelul S8 (S80PB) – creat special pentru profesioniștii din domeniile creative, precum creatori de conținut, designeri grafici și multe alte domenii conexe.

La început de an am luat parte și la lansarea Samsung Galaxy S21 FE 5G – un smartphone premium conceput pentru fani care oferă, pe lângă o performanță și un aspect plăcut și o cameră bună, iar începutul de an a venit și cu lansarea Freestyle – un videoproiector portabil pentru divertisment, mic, capabil și cu funcții smart.

Rămânem la zona de smartphone-uri, începutul de an a marcat și lansarea flagship-ului Samsung Galaxy S22 Ultra și a Galaxy S22 și S22+ acestea fiind cele mai performante și avansate device-uri mobile ale acestui an pentru Samsung – cadoul perfect practic pentru oricine!

 

Nici pasionații / împătimiții de curățenie & gătit nu scapă așa ușor, Moșul Samsung având pentru ele aspiratoarele din seria Samsung Bespoke Jet care oferă o curățare completă prin intermediul All-in-One Clean Station sau pot fi surprinse de cuptoare electrice încorporabile Bespoke!

Pentru cei care preferă un display mai mare cu care să interacționeze, există bineînțeles tabletele, iar Samsung a lansat seria Galaxy Tab S8 – cea mai mare, mai avansată și mai versatilă gamă de tablete Galaxy creată vreodată de producător!

În martie Samsung adaugă A13, M33 5G și M23 5G în portofoliul Galaxy aducând cele mai îndrăgite specificații de pe seria Galaxy mai aproape de utilizatori – o soluție mobilă pentru cei care-și doresc un mobil standard la cel mai mic preț, iar pentru cei care îndrăgesc seria A, Samsung a lansat Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G – unde balanța este înclinată către o funcționare mai bună împrumutând elemente importante de la flagship-urile seriei S.

După cum bine știți, seriile de smartphone-uri cu display-uri pliabile au debutat de ceva vreme, iar anul acesta Samsung a lansat cele mai noi modele: Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 – cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacțiune cu smartphone-urile!

Moșul Samsung are ceva frumos care oferă siguranță și acces rapid pentru profesioniștii din domeniile creative și pentru utilizatorii aflați în mișcare fiind vorba aici de SSD-ul portabil T7 Shield, dar și 990 PRO SSD – optimizat pentru jocuri și aplicații creative, iar cei care preferă să-și stocheze datele pe carduri de memorie Samsung a lansat PRO Plus/ EVO Plus și PRO Endurance – noua linie de carduri microSD oferă viteze mari de citire/scriere și protecție a datelor critice, fiind ideale pentru o mare varietate de utilizări, inclusiv pentru extinderea memoriei dispozitivelor mobile, stocare video 4K UHD, camere de acțiune și drone.

Trecem la capitolul siguranță și durabilitate unde Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy XCover6 Pro – un smartphone proiectat special pentru companii, suficient de puternic pentru a susține cele mai solicitante tipuri de afaceri.

Pe partea de wearables, Samsung a lansat noile Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro care oferă posibilitatea monitorizării somnului, un design personalizat, plus o durabilitate sporită pentru menținerea unor obiceiuri de sănătate de lungă durată.

Așadar, din punct de vedere al lansărilor de produse tehnologice pentru Samsung a fost un an plin și nu numai că au acoperit o gamă mare de device-uri, dar au și evoluat și extins propriul ecosistem SmartThings. În funcție de acestea putem face o schemă a gamelor de produse pe categorii de unde Moșul, în funcție de cine va primi cadoul, va ști ce să aleagă.

Gama de produse Samsung 2022 pentru dat de Moș

  1. Aspiratoare Besoke Jet
  2. Cuptoare electrice încorporabile Bespoke
  3. SSD 990 Pro sau SSD-ul portabil T7 Shield
  4. Monitoare din seriile Odyseey/ViewFinity G4, G7, G8, M8 sau S8
  5. Smartphone-uri de buget M33 5G și M23 5G; care pun în balanță performanțele și prețul Seria A (A13, A33, A53), flagship-uri Seria S, S21 FE 5G, S22, S22+, S22 Ultra și smartphone-uri cu display-uri pliabile Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4. Galaxy XCover6 Pro – proiectat special pentru companii.
  6. Tablete Galaxy Tab S8.
  7. Wearables Samsung Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro
  8. Televizoare MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle
  9. Carduri de memorie Samsung microSD PRO Plus/ EVO Plus și PRO Endurance
  10. Videoproiector portabil Freestyle

Ne-am bucura să auzim de la voi dacă v-am fost de ajutor și ați ales ceva de la Samsung pentru cei dragi, de pus sub pomul de Crăciun.

Sărbători fericite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.