Ascultă acest articol


Driverul Studio din decembrie este disponibil pentru descărcare astăzi, și este pregătit să îmbunătățească funcții existente din aplicații creative, reducând task-urile repetitive și accelerând productivitatea creatorilor.

De asemenea, săptămâna aceasta aduce și NVIDIA Omniverse Unreal Engine Connector 200.2, care permite utilizatorilor de Unreal să trimită asset-uri sincronizare în timp real în serverul Omniverse Nucleus pentru a putea construi lumi virtuale mai mari cu fidelitate ray-traced completă.

Mai mult, Jay Lippman, un talentat producător de filme vine În NVIDIA Studio săptămâna aceasta pentru a împărăși câteva trucuri pentru editare video în tutorialul său sci-fi „Make Your VFX Shots Look REAL”. Noua sa placă video GeForce RTX 4080 îi susține procesele, oferindu-i astfel posibilitatea să folosească efecte grafice în procesul de editare cu mare ușurință, dar și să împărtășească din cunoștințele sale cu alții.

Pentru munca pe care Lippman o depune, GeForce RTX 4080 se ridică la nivelul provocării. Atunci când vine momentul exportării finale encoderele AV1 duale, exclusive pentru NVIDIA pe seria de plăci video GeForce RTX 40 reduce semnificativ timpul de export, la jumătate, lucru care ajută freelanceri precum Lippman pentru a livra în termene limită. Encoderele duale pot fi găsite în Adobe Premiere Pro (prin intermediul plugin-ului Voukoder), în Jianying Pro (cea mai mare aplicație de editat din China) și DaVinci Resolve.

Poți vedea în postarea de blog În NVIDIA Studio de săptămâna aceasta mai multe detalii, iar pe canalul de YouTube a lui Lippman poți vedea mai multe tutoriale și clipuri utile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.