Ascultă acest articol


Luna martie aduce la HBO filme premiate precum Triangle of SadnessThe Green Knight, producții populare ca The Other Guys, Total RecallThe Ride 2, noi episoade din PeacemakerThe White House Plumbers și SuccessionPerry Mason (sezonul 2),  Stargirl (sezonul 3) și Somebody Somewhere (sezonul 2).

Primul sezon al serialului – fenomen The Last of Us se încheie pe 13 martie cu episodul 9,  un eveniment așteptat de zeci de milioane de fani din întreaga lume care urmăresc din ianuarie parcursul călătoriei supraviețuitorului Joel alături de îndrăzneața adolescentă Ellie prin SUA. Serialul creat de Craig Mazin și Neil Druckmann este bazat pe jocul video cu același nume, apreciat de critici și dezvoltat de Naughty Dog exclusiv pentru PlayStation®.

Câștigător al Palme d’Or la Cannes 2022 și nominalizat la Premiile Oscar 2023 (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu original), Triangle of Sadness (regia Ruben Östlund) îi urmărește pe Carl (Harris Dickinson) și Yaya (Charlbi Dean), un celebru cuplu de fotomodele, a căror aventură într-o croazieră de lux se transformă într-un spectacol grotesc. Filmul va putea fi urmărit pe HBO și HBO Max din 19 martie.

The Green Knight (regia David Lowery), un film cu 22 de premii și peste 100 de nominalizări, cu Dev Patel și Alicia Vikander în rolurile principale, e o repovestire fantastică a legendei lui Sir Gawain, nepotul curajos al Regelui Arthur, care pornește într-o îndrăzneață încercare de a se confrunta cu Cavalerul Verde.

Documentarul Johnny vs Amber: The U.S.Trial se află, de asemenea, printre recomandările lunii la HBO, și aduce informații din culise și testimoniale exclusive despre unul dintre cele mai urmărite procese din ultimii ani, cel dintre actorul Johnny Depp și Amber Heard.

CINEMAX

Două blockbustere senzaționale vin în programul CINEMAX de martie! Pe 12 martie, câștigătorul Premiului Oscar, Joker (2019), cu Joaquin Phoenix și Robert De Niro în distribuție – povestea transformării unui bărbat cu probleme mintale într-un răufăcător iconic și pe 19 martie Mad Max: Fury Road (2015), câștigător a șase premii Oscar, cu Tom Hardy și Charlize Theron – călătoria unei femei care fuge de un tiran, cu ajutorul unor prizoniere și al unui drifter, într-un deșert postapocaliptic.

Li se alătură pe 26 martie dramatizarea unei povești reale, Judas and the Black Messiah (2021), cu două premii Oscar, despre cazul informatorului FBI William O’Neal, infiltrat în organizația Black Panther din Illinois în anii 60.

Seria premierelor de sâmbătă seara va fi deschisă pe 5 martie de The Death of Dick Long (2019), o dramedie indie, cu atmosferă noir, despre o prietenie specială, în miezul investigației unei morți suspecte.

CINEMAX 2

The Cathedral (2021, regia Ricky D’Ambrose), intră în programul Cinemax 2 pe 18 martie. Filmul vorbește despre căderea și decăderea unei familii americane, prin ochii unicului copil al acesteia. O dramă indie prezentată în multe festivaluri internaționale prestigioase, precum cele de la Veneția și Sundance.

Seara de 11 martie este dedicată premierei The Hill Where Lionesses Roar (2021), un film prezentat anul trecut la Cannes, care marchează debutul regizoral al actriței Luàna Bajrami și oferă un portret intim și emoțional al societății din Kosovo.

Pe 25 martie are loc premiera Blessed Boys (2021), semnat de regizoarea Silvia Brunelli, aflată la debut, despre descoperiri adolescentine.

Trei filme iconice semnate de François Truffaut: The 400 Blows (1959), Stolen Kisses (1968) și The Last Metro (1980) fac partea, de asemenea, din programul special al serilor de luni

DISCOVERY

Din 5 martie, Discovery prezintă Viagra: The Little Blue Pill That Changed the World, expunând, pe parcursul a trei episoade difuzate în fiecare duminică, de la ora 23:00, povestea necunoscută a pastilei albastre care a schimbat lumea, afectând major industria farmaceutică și viețile intime ale oamenilor.

Printre noutățile lunii se află Gold, Lies and Videotape –  povestea unei familiii care a încercat pe parcursul a 80 de ani să să recupereze de la guvernul american o comoară de 28 de miliarde de dolari din deșertul New Mexico – și Wheeler Dealers – un serial ajuns la sezonul 18, în care experimentatul vânzător de mașini Mike Brewer, alături de un mecanic talentat, încearcă să restaureze vehicule clasice, confruntându-se cu multiple provocări.

TLC

House Of Hammer, serialul care aduce în discuție popularitatea și decăderea familiei Hammer, poate fi urmărit din 12 martie, în fiecare duminică, de la ora 23:00.

HGTV

În fiecare miercuri, de la 22:00, Down Home Fab le prezintă pe Chelsea și Cole DeBoer pe parcursul proiectelor de design și provocărilor pe care le întâmpină încercând să construiască o afacere de succes, în timp ce au grijă de patru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.