Walt Disney Animated Classics – Lansare DVD-uri Aladdin şi Alice în Ţara Minunilor

0
5168
Ascultă acest articol

De 1 iunie, odată cu  lansarea pe DVD a animaţiilor Aladdin şi Alice în Ţara Minunilor, Octavian Strunila şi Pavel Bartos s-au distrat alături de copii!

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, animaţiile clasice Aladdin şi Alice în Ţara Minunlor s-au lansat pe DVD în cadrul unui eveniment dedicat în exclusivitate celor mici, care a avut loc ieri în Diverta Băneasa Shopping City.

Timp de aproximativ o oră, Pavel Bartos şi Octavian Strunilă nu le-au putut refuza nimic fetiţelor, care s-au distrat de minune alături de multi alţi micuţi prezenţi la eveniment. Personajele de poveste şi aventurile fantastice au devenit realitate odată cu o reprezentaţie de teatru de păpusi la care toţi copiii au asistat amuzaţi. Trăind cu emoţie fiecare moment al piesei puse în scenă, aceştia au trecut graniţele unei lumi ca-n poveşti în care eroii au prins viaţă.

Aladdin, cea de-a 31 animaţie din seria Walt Disney Animated Classics şi inspirată din povestea ,,O mie şi una de nopţi”, are la bază o serie de legende din folclorul arab. Cu o coloană sonoră de excepţie, precum şi cu o serie de personaje fascinante, animaţia îi va purta pe cei mici într-o lume idilică în care un duh şmecher poate transforma orice dorinţă în realitate. Succesul înregistrat în rândul copiilor a dus la continuarea poveştii cu alte două animaţii extrem de apreciate de acestia: Aladdin şi Regele Hoţilor şi Întoarcerea lui Jafar.

Ediţia aniversară de 60 de ani Alice în Ţara Minunilor readuce personajele animate de poveste: Alice, Pălărierul Nebun, Iepurele Alb sau Pisica de Chesire care vor da viaţă chiar şi celor mai nastrusnice gânduri. Realizată sub supravegherea lui Walt Disney însuşi, pelicula rămâne până în ziua de azi una de referinţă din istoria Disney.

Marca Walt Disney Studios Home Entertainment şi distribuite de către Pro Video, Aladdin, Aladdin şi Regele Hotilor, Întoarcerea lui Jafar, Alice în Ţara Minunilor, precum şi box-ul special conţinând cele trei DVD-uri din seria Aladdin pot fi achiziţionate din toate magazinele de specialitate, dar şi de pe site-ul www.provideo.ro la preţurile recomandate de 49.9 RON, 39.9 RON, 39.9 RON, 49.9 RON, respectiv 99.9 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.