Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Octombrie

Titlul original: The Tree of Life

Titlul românesc: Arborele vieții

Regie: Terrence Malick

Distribuție: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain

Gen: Dramă

An de producție: 2011

Filmul va fi disponibil pe DVD

Regizorul Terrence Malick, recunoscut pentru filme clasice precum Badlands sau Days of Heaven, semnează capodopera cinematografică Arborele Vieții/ The Tree of Life, marele câștigător al ediției de anul acesta a Festivalului International de Film de la Cannes.

O poveste impresionantă despre viața unei familii din vestul mijlociu de la jumatatea anilor 1950, Arborele vieții/ The Three of Life reunește o distribuție de excepție, care îi aduce în rolurile principale pe: Brad Pitt, Sean Penn și Jessica Chastain.

Filmul urmarește călătoria inițiatică a fiului cel mare, Jack, din anii copilăriei până ajunge la maturitate, decepționat și încercând să îndrepte relația complicată pe care o are cu tatăl său (Brad Pitt). Jack (Sean Penn) se simte prins între o lume modernă pe care nu o înțelege și existența credinței.

Arborele vieții/ The Tree of Life îmbină cu succes natura practică și exaltarea spirituală, analizând nu doar viața individului, dar și viața de familie.

 

Titlul original: Hanna

Titlul românesc: Hanna

Regie: Joe Wright

Distribuție: Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander, Paris Arrowsmith, Olivia Williams, Jason Flemyng, Nathan Nolan

Gen: Acțiune, Thriller

An de producție: 2011

Filmul va fi disponibil pe DVD și Blu-ray

Regizat de Joe Wright în maniera unui basm cu tendințe obscure, thrillerul Hanna prezintă viața unei adolescente care începe să cunoască partea nu tocmai frumoasă a lumii care o înconjoară.

Hanna (Saoirse Ronan) a avut o copilărie cu totul neobișnuită fiind crescută doar de tatăl ei Erik (Eric Bana), fost agent CIA, care a urmărit să o transforme în asasinul perfect prin antrenamente dure, izolare și exerciții de vânătoare. Însă, în afara mediului în care a crescut, o așteaptă o misiune pe care trebuie să o îndeplinească. Separată de tatăl ei, Hanna este răpită de un grup de agenți condus de Marissa Wiegler (Cate Blanchett), o femeie cu secrete strâns legate de familia adolescentei.

Captivă în deșertul marocan, aceasta decide să acționeze împotriva răpitorilor ei și evadează. Cu o serie de agenți periculoși pe urmele ei, Hanna traversează Europa și se apropie de ultima sa țintă, când va afla adevărul despre originea sa.

Titlul original: The Lion King

Titlul românesc: Regele Leu

Regie: Roger Allers, Rob Minkoff

Distribuție: Matthew Broderick, Niketa Calame, Jim Cummings, James Earl Jones, Nathan Lane, Jeremy Irons, Rowan Atkinson

Gen: Animație

An de producție: 1994

Filmul va fi disponibil pe DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D Combo Pack

Așteptarea a luat sfârșit! Cu o imagine digitală spectaculoasă, sunet High-Definition și o serie de elemente bonus inedite, animația de success Regele Leu/ The Lion King, marca Disney, se lansează în octombrie pe DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D Combo Pack.

Intră în aventură alături de Simba, un pui de leu nerăbdător să ajungă regele junglei, care pornește în călătoria vieții sale. Regele Leu/ The Lion King este una dintre cele mai frumoase povești animate, câștigând două Premii Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră și Cel mai bun cântec original.

 

Titlul original: The Lion King 2: Simba’s Pride

Titlul românesc: Regele Leu 2: Mândria lui Simba

Regie: Darrell Rooney, Rob LaDuca

Distribuție: Matthew Broderick, Neve Campbell, Andy Dick, Robert Guillaume, James Earl Jones, Jim Cummings, Moira Kelly, Jason Marsden

Gen: Animație

An de producție: 1998

Filmul va fi disponibil pe DVD și Blu-ray Combo Pack

În partea a doua a francizei, Regele Leu 2: Mândria lui Simba/  The Lion King 2: Simba’s Pride, îi regăsim pe Simba și Nala ca parinții micutei Kiara, viitoare regină a savanei africane. Încăpăținată și aventuroasă, micuței îi place să străbată sălbăticia, fugind mereu de dădacele ei, simpaticele personaje Timon și Pumbaa.

Într-una din zile Kiara ajunge pe tărâmul interzis și se împrietenește cu leuțul Kovu, spre nemulțumirea părinților.

 

Titlul original: The Lion King 1½

Titlul românesc: Regele Leu 3: Hakuna Matata

Regie: Bradley Raymond

Distribuție: Nathan Lane, Ernie Sabella, Julie Kavner, Jerry Stiller, Matthew Broderick, Robert Guillaume, Whoopi Goldberg

Gen: Animație

An de producție: 2004

Filmul va fi disponibil pe DVD și Blu-ray Combo Pack

Regele Leu 3: Hakuna Matata/ The Lion King 1½ îi are ca protagoniști pe Timon și Pumbaa, care ne vor arăta lucrurile așa cum s-au întâmplat – din perspectiva lor – în prima parte a animației Regele Leu/ The Lion King.

Vă invităm să descoperiți “adevărul” despre o parte din evenimentele petrecute, cum ar fi momentul când regele Mufasa își prezintă fiul moștenitor animalelor din regat. Să spunem că în spatele acestui moment dramatic se ascunde ceva intrigant. Porniți alături de Timon și Pumbaa în căutarea căminului perfect, împărtășiți cu ei bucuriile și încercările de a-l ajuta pe Simba folosind propria filosofie despre viață, numită Hakuna Matata.

Nathan Lane, Matthew Broderick și vocile din prima distribuție se întorc în această poveste muzicală absolut fermecătoare, în care veți face cunoștință și cu personaje noi precum mama și unchiul lui Timon.

 

Titlul original: You Don’t Know Jack

Titlul românesc: Doctorul „Moarte”

Regie: Barry Levinson

Distribuție: Al Pacino, Brenda Vaccaro, John Goodman, Deirdre O’Connell, Todd Susman, Jennifer Mudge

Gen: Biografic, Dramă

An de producție: 2010

Filmul va fi disponibil pe DVD

Doctorul „Moarte”/ You Don’t Know Jack este povestea medicului Jack Kevorkian, care a scandalizat lumea întreagă prin susținerea dreptului de a muri a bolnavilor în faze terminale. Acesta ne familiarizează cu conceptul de „suicid asistat”, conform căruia doctorul împreună cu un asistent medical îi ajută pe bolnavii suferinzi, fără speranțe de vindecare să se sinucidă într-o manieră lipsită de durere și efort.

Bazat pe fapte reale, Doctorul „Moarte” îl are ca protagonist pe actorul Al Pacino care a câștigat, pentru interpretarea medicului Jack, premiile Emmy și Globul de aur în anul 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.