Johnny Depp revine în rolul carismaticului pirat Jack Sparrow, în cel de-al patrulea film al celebrei francize Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi, distribuit de Pro Video, din 21 septembrie, pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D Combo Pack.

În noua aventură, căpitanul Sparrow pornește în căutarea legendarei Fântâni a Tinereții, iar în călătoria sa va înfrunta pericole imprevizibile, vechi dușmani, o fostă iubire, dar și personaje fantastice. Frumoasa actriță Penelope Cruz se alătură în premieră distribuției, interpretând rolul unei fete de pirat ce dorește să vindece suferințele tatălui oferindu-i viața veșnică din Fântâna Tinereții.

Rob Marshall, regizorul filmului Piratii din Caraibe: Pe ape și mai tulburi, vă va surprinde cu efecte speciale originale, introducând în poveste și enigmaticele sirene, făpturi mitice care vor cuceri atenția publicului masculin și vor fermeca publicul feminin.
Filmul impresionează și printr-o serie de elemente bonus inedite pe care le veți regăsi în edițiile pe DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D Combo Pack: gafe de la filmări, LEGO Pirații din Caraibe: poveștile adevărate ale căpitanului Jack Sparrow sau tehnologia Blu-ray 3D cu Timon și Pumbaa.

În plus, toți cei care vor achiziționa până pe 6 noiembrie filmul în oricare dintre cele 3 variante marcate cu un sticker special și se înscriu apoi, pe baza informațiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/piratii4, au șansa de a câștiga: un televizor 3D Smart și un sistem Blu-ray 3D.

Un produs marca Disney, distribuit de către Pro Video, Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD, Blu-ray sau Blu-ray 3D Combo Pack, la un preț recomandat de 49.90 de lei, 99.90 de lei, respectiv 139.90 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.