Brick Mansion – Remake District B13 cu Paul Walker

0
1469
Ascultă acest articol


Regizorul Pierre Morel, înainte de a lucra la filmul de acțiune-thriller Taken cu Liam Neeson în rolul principal, a făcut un film ce are loc la Paris, Banlieue 13 ( District B13).  Morel își va vedea filmul într-un remake, după cum declară Deadline cum că Paul Walker este în discuții să apară în titlul Brick Mansion, un remake american al filmului francez plin de acțiune și acrobații uimitoare numite parkour. Cei ce au avut roluri în filmul original se vor întoarce și în acest remake.

Paul Walker

Luc Besson ce a fost co-scenarist la filmul original din 2004 va fi scenarist al remake-ului alături de responsabilul francizei The Transporter, Robert Mark Kamen. Actorul din filmul original franțuzesc David Belle, ce a jucat și în continuare acestuia District 13: Ultimatum, va interpreta alături de Walker. Belle și-a făcut singur cascadoriile si a participat la crearea acestora în cele două filme franțuzești.

Remake-ul ce în original avea loc la Paris, capitala Franței acum va avea loc într-un mare oraș american, probabil Chicago, cu Walker în rolul unui detectiv sub acoperire ce încearcă să găsească o armă de distrugere în masă ce a fost furată de un vânzător de droguri dintr-o periferie numită Brick Mansion. Dar pentru a-l putea prinde, detectivul e nevoit să apeleze la Lino (Belle) un tip foarte agil ce cunoaște bine Brick Mansion, sigurul care nu se teme de magnații drogurilor.

FirstShowing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.