Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (4 noiembrie – 11 noiembrie)


Titlul original: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Titlul românesc: Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2

Regie: David Yates

Distribuție: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Tom Felton, Helena Bonham Carter, Maggie Smith, Bonnie Wright

Gen: Aventură, Fantastic

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY 3D Combo Pack: 139.90 RON

 Seria bazată pe celebrele romane ale lui J.K. Rowling a ajuns la final. Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2, ultimul film al fenomenului mondial, este și cel mai spectaculos de până acum, oferind pentru prima oară spectatorilor o experiență cinematografică unică, datorată înaltei tehnologii 3D pe BLU-RAY.

Mai mult, în acest ultim capitol, tensiunea urcă la cote nebănuite, culminând cu bătălia epică dintre Harry Potter și cel mai mare dușman, Lordul Cap-de-mort. Lunga călătorie ia sfârșit cu dramatica încleștare între bine și rău. După ce au distrus un Horcrux și au aflat semnificația magicelor Talismane ale Morții, Harry împreună cu Ron și Hermione continuă căutarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o șansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Însă, spre ghinionul lor, maleficul personaj reușește să pună mâna pe Bagheta de Soc și acum vrea cu orice preț să atace Școala Hogwarts și să pună stăpânire pe cele două lumi.

Interpretând pentru ultima dată legendarele personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson, își iau rămas bun de la fani alături de alți actori celebri precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter și Robbie Coltrane, ducând la bun sfârșit cu stil decada Harry Potter.

 

Titlul original: Harry Potter: The Complete Collection

Titlul românesc: Harry Potter: Colecția completă de 8 filme

Regie: Chris Columbus, Mike Newell, Alfonso Cuarón, David Yates

Distribuție: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Bonnie Wright, Julie Walters, Ralph Fiennes

Gen: Aventură, Fantastic

An de producție: 2001 – 2011

Preț recomandat DVD: 169.90 RON

În urmă cu 10 ani, cuvintele „vrăjitorul Harry Potter” însemnau începutul unei călătorii extraordinare pentru un baiețel al cărui nume a devenit sinonim cu magia. Anii următori au adus noi aventuri magnifice, care au schimbat viața a milioane de tineri și au transformat cele 7 volume ale scriitoarei J.K. Rowling în cea mai profitabilă și îndrăgită franciză cinematografică.

Acum, odată cu lansarea pe BLU-RAY și DVD a ultimei părți Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2, ai ocazia unică de a intra în posesia Colecției complete cu cele 8 filme ale seriei pe DVD într-un pachet original, pe care niciun colectionar adevărat nu trebuie să-l rateze.

Retrăiește aventura magică alături de Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint în rolurile tinerilor vrăjitori care le-au adus faima, din noiembrie pe DVD, în Harry Potter: Colecția completă de 8 filme!

 

Titlul original: The Nutcracker

Titlul românesc: Spărgătorul de nuci

Regie: Andrei Konchalovsky

Distribuție: Elle Fanning, Nathan Lane, John Turturro, Shirley Henderson

Gen: Acțiune, Familie

An de producție: 2010

Preț recomandat DVD: 51.90 lei

Mary (Elle Fanning) este o fetiță de 9 ani a cărei viață liniștită se schimbă radical atunci când unchiul său, Albert (Nathan Lane), îi dăruiește un spărgător de nuci fermecat.

În noaptea de Crăciun, Spărgătorul de nuci se trezește la viață și o poartă pe fetiță în regatul lui magic, în care zanele, dulciurile și jucăriile sunt însuflețite. Însă, când tărămul fermecat este amenințat de legile tiranice impuse de Rege Șoarecilor (John Turturro) și diabolica sa mamă (Frances de la Tour), iar spărgătorul de nuci este răpit, micuța Mary și noii săi aliați încep lupta pentru salvarea împărăției.

Regizată de Andrei Konchalovsky și avându-i în distribuție pe: Elle Fanning, Nathan Lane, Charlie Rowe, Frances de la Tour, John Turturro și Richard E. Grant, povestea Spărgătorul de nuci, care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovski să compună muzica pentru  baletul cu acelasi nume, prinde viață, din noiembrie, pe DVD.

 

Titlul original: Winnie the Pooh

Titlul românesc: Winnie de Plus

Regie: Stephen J. Anderson, Don Hall

Distribuție: John Cleese, Jim Cummings, Craig Ferguson,

Gen: Animație

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Studiourile Walt Disney Animation și creatorii filmului Bolt se întorc în Pădurea de 100 de acri pentru a ne oferi un film nou-nouț cu faimosul ursuleț Winnie de Plus și prietenii săi Tigru, Iepure, Purceluș, Roo și ghinionistul magărus Aiurel care și-a pierdut coada.

Bufnița îi va trimite pe toți într-o aventură plină de peripeții, în care eroii nostri trebuie să rezolve problema cozii lui Aiurel și, totodată, să îl salveze pe Christopher Robin de misteriosul Backson. Astfel, totul se va transforma într-o acțiune foarte complicată pentru ursulețul nostru, care nu-și dorea decât să găsească niște miere.

Noua animație Winnie de Plus, acum disponibilă pe DVD, este gata să îi încante pe micuții de pretutindeni cu personaje adorabile, cântecele minunate și multă voie bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.