Vehicle 19 – Sinopsis și teaser poster

0
1152
Ascultă acest articol


De la American Film Market, vin primele detalii despre thrillerul Vehicle 19.

În film joacă Paul Walker, care este și producător executiv al proiectului, într-un film despre un călător ce închiriază o mașină și sfârșește în mijlocul unui scandal cu polițiști corupți. Se pare că filmările acestui film, Vehicle 19, au loc doar în mașina cu pricina. Scenariul și regia este semnată de Mukunda Michael Dewil.

Dewil spune despre film:

“It was always going to be like a thriller that has an edge to it, and was more intimate than a blockbuster…it’s a redemptive drama dressed up as an action thriller.”

Având în vedere că tot filmul are loc într-o mașină, unul din producători Peter Safran îl compară cu filmul cu Ryan Reynolds, Buried, al cărui producător a fost însăși Safran. Filmul a fost filmat în ordine cronologică în Africa de Sud iar pentru a ocoli mișcarea camerelor din mașină, au fost montați colaci gonflabili. Întreg filmul a fost făcut în 30 de zile.

Sinopsisul original:

A recently paroled man unwittingly picks up the wrong vehicle, having just got off a long haul flight. He soon realizes that he is the target of an entire police force that will use any means necessary to stop him and the tied-up female “passenger” he discovers in the trunk, from getting to the courthouse to testify against top-to-bottom corruption.

Collider

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.