The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 – DVD și Blu-ray

0
3371
Ascultă acest articol

Cea de-a patra parte a poveștii de iubire dintre vampirul Edward și muritoarea Bella, devenită un adevărat fenomen mondial, Saga Amurg: Zori de zi Partea 1 este disponibilă în ediție specială pe BLU-RAY și DVD, din 21 martie, în toate magazinele de specialitate partenere Pro Video.

Cu aceiași Robert Pattinson, Kristen Stewart și Taylor Lautner în rolurile principale, filmul Saga Amurg Zori de zi Partea 1 aduce un plus de suspans, acțiune, romantism și o serie de elemente bonus surprinzătoare în versiunea pe 2 DVD-uri și ediția specială pe BLU-RAY: Making of – Dragoste. Moarte. Naștere, Nunta și Destinul lui Jacob.

Acest episod al Sagăi Amurg duce povestea de dragoste dintre Bella și Edward pe un făgaș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

După controversata nuntă, Bella (Kristen Stewart) și Edward (Robert Pattinson) pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult asteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Și cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naștere unui urmaș, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei șansă de supraviețuire este ca Edward să o transforme în vampir.

Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella și fiica lor Renesmee ajung să fie vânați atât de Volturi, cât și de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă.

Filmul Saga Amurg: Zori de zi Partea 1 poate fi achiziționat în ediții speciale pe BLU-RAY și DVD începând cu 21 martie din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, la un preț recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.