Wrath of the Titans – DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D

0
1180
Ascultă acest articol

Sam Worthington se întoarce ca legendarul Perseu cu o nouă aventură epică, în Furia Titanilor, distribuită de către Pro Video, pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD, în toate magazinele de specialitate, începând cu 30 iulie.

  Despre acțiunea filmului, regizorul Jonathan Liebesman susține că a pus foarte mult accent pe dramatismul situațiilor. “Am lucrat enorm la scenariu. Cu un film de asemenea proporții, îți dorești ca publicul să fie complet cucerit. În plus, distribuția de actori excepționali poate convinge audiența cu personaje mitologice veritabile”, a mai adăugat acesta.

La o decadă după ce l-a învins pe maleficul Kraken, Perseu (Sam Worthington) și-a construit o viață liniștită de pescar într-un sat, alături de Helius, fiul său în vârstă de 10 ani. Însă, în tot acest timp, lupta pentru supremație dintre Titani și Zei a continuat să amenințe echilibrul universului. Lipsiți de loialitatea oamenilor, Zeii pierd controlul asupra Titanilor conduși de nemilosul Kronos, tatăl renegat al celor trei stăpâni ai lumii: Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) și Poseidon (Danny Huston). Frații și-au înlăturat părintele cu mult timp în urmă, lăsându-l să putrezească în abisul întunecat al Tartatarului, o temniță temută din adâncurile lumii de dincolo.

Când Hades și Ares schimbă taberele și fac o alianță cu Kronos pentru a-l detrona pe Zeus, Perseu nu-și mai poate ignora destinul. Cu atât mai mult cu cât puterea Titanilor începe să crească și iadul se dezlănțuie pe pământ.

Fanii seriei vor avea ocazia să descopere secrete din spatele platourilor de filmare, interviuri cu protagoniștii și alte elemente bonus în exclusivitate pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD: Controlează-ți destinul și alege una din două experiențe unice: Calea Omului sau Calea Zeilor, Puncte focus, Comparații cu schițele desenate și multe altele!

Un produs marca Warner Home Video, distribuit de Pro Video, Furia Titanilor poate fi achiziționat din toate centrele comerciale, magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.