Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (18 ianuarie – 25 ianuarie)

DVD-secret of the wings

Secretul aripilor

Titlul original: Secret of the Wings

Regie: Roberts Gannaway, Peggy Holmes

Distribuție: Timothy Dalton, Lucy Hale, Megan Hilty, Anjelica Huston

Gen: Animație

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD

 Disney ne învita într-o călătorie incredibilă către o lume minunată cu un adevărat film-eveniment care ne va fascina pe toţi, indiferent de vârsta!

Pentru zânele din Valea Ielelor, Pădurile Iernii sunt locuri strict interzise. Însa atunci când o forţă misterioasă o va îndemna pe Clopoţica să treacă graniţa în această lume necunoscută, ea va descoperi un secret care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Acolo, eroina noastră o va întâlni pe Albăstrica – una dintre Zânele Iernii. Ea este singura zâna care o poate ajuta pe Clopoţica să dezlege secretul aripilor.

Cu multe râsete şi veselie, între cele două zâne se va forma o legătură magică şi vor descoperi că sunt mai mult decât prietene. Iar atunci când Valea Ielelor va fi ameninţată, cele două zâne vor trebui să dea tot ce au mai bun din ele pentru a salva cele două lumi. Secretul aripilor aduce magia în casele voastre cu o nouă aventură în care prietenia, încrederea şi curajul vor schimba Valea Ielelor pentru totdeauna.

The Campaign

Campania

Titlul original: The Campaign

Regie: Jay Roach

Distribuție: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Katherine LaNasa, Dylan McDermott, John Lithgow, Dan Aykroyd, Brian Cox

Gen: Comedie

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe DVD

 În momentul în care politicianul Cam Brady (Will Ferrell) comite o gafă greu de imaginat chiar înaintea alegerilor electorale, doi magnaţi pun la cale un plan de a-l elimina din cursă şi a câştiga controlul asupra districtului Carolina de Nord. Iar contracandidatul susţinut de ei este Marty Huggins (Zach Galifianakis), naivul director al unui centru de turism local.

La început, Marty pare să fie cea mai puţin fericită alegere, dar cu ajutorul susţinătorilor săi, al unui manager de campanie feroce şi conexiunilor politice ale familiei, devine în scurt timp un rival neaşteptat şi o concurenţă foarte puternică pentru Cam.

Pe măsură ce se apropie ziua votării, cei doi ajung să se mănânce de vii, insultele se transformă în agresiuni fizice, într-un iureş de înşelăciuni, atacuri şi lupte murdare. Sub bagheta lui Jay Roach, regizorul responsabil de succesul filmului Meet the ParentsCampania este un film care aduce circul politic pe noi culmi ale ridicolului.

 DVD - Hope Springs

Terapie de cuplu

Titlul original: Hope Springs

Regie: David Frankel

Distribuție: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell, Jean Smart, Ben Rappaport, Daniel Flaherty

Gen: Dramă

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe DVD

 Kay (Meryl Streep) şi Arnold (Tomy Lee Jones) formează un cuplu devotat, dar plictisit, iar cei peste 30 de ani de căsnicie o determină pe Kay să încerce să-şi condimenteze relaţia şi să se reapropie de soţul său.

În momentul în care află că un consilier marital de renume (Steve Carell)  se află în orăşelul Great Hope Springs, aceasta pune la cale un plan să-l convingă pe scepticul său partener să ia avionul şi să urmeze o săptămână de terapie de cuplu.

Va fi suficient de greu pentru Kay să îl convingă pe încăpăţânatul Arnold că terapia este benefică pentru relaţia lor, însă adevărata provocare pentru amândoi vine în momentul în care trebuie să renunţe la inhibiţiile din dormitor şi să încerce să reaprindă flacăra care i-a făcut iniţial să se îndrăgostească unul de celălalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.