Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (8 martie – 15 martie)

Upside Down-DVD_3D pack

Între două lumi

Titlul original: Upside Down

Regie: Juan Solanas

Distribuție: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall

Gen: Romantic

An de producție: 2012

Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

 Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins.

Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa!

Descoperă povestea a doi îndrăgostiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună. O poveste de dragoste asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un  concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale de excepţie şi un punct de vedere diferit, dar la fel de emoţionant, al unei iubiri imposibile.

 Chasing Mavericks

Valul perfect

Titlul original: Chasing Mavericks

Regie: Michael Apted, Curtis Hanson

Distribuție: Jonny Weston, Gerard Butler, Elisabeth Shue, Abigail Spencer

Gen: Drama, Sport

An de producție: 2012

Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

Gerard Butler, Elisabeth Shue şi tânărul Jonny Weston sunt protagoniştii filmului Valul perfect, o adevarata poveste de viaţă despre curaj şi prietenie, din 5 martie pe DVD.

Jay Moriarty (Jonny Weston), în vârsta de doar 15 ani, îşi descoperă pasiunea pentru surfing şi apelează la ajutorul legandarului sportiv Frosty Hesson (Gerard Butler) pentru a-l ajuta să devină cel mai bun surfer. Cei doi leagă o prietenie strânsă care le va transforma complet vieţile, dar care îi va pune la grele încercări în drumul spre a-şi îndeplini visele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.