Distribuitorul Focus Features va lansa primul trailer al filmului „Fifty Shades of Grey” joi, 24 iulie. Dar cineva a luat-o înaintea distribuitorului. Este vorba de celebra cântăreaţă americană Beyonce care a lansat acum câteva ore un sneak peek pe contul ei oficial de Instagram urmărit de milioane de fani. Puteţi urmări video-ul mai jos care se pare că are în fundal o melodie de a cântăreţei de R&B – „Crazy in Love”.

Filmul va avea marea premieră mondială pe 13 februarie 2015 cu doar două zile înaintea Valentine”s Day (Ziua Îndrăgostiţilor). În distribuţie sunt Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Rita Ora, Marcia Gay Harden şi Callum Keith Rennie.

Fifty Shades of Grey” este inspirat de bestseller-ul cu acelaşi nume scris de autoarea britanică Erika Leonard. Trilogia a devenit un adevărat fenomen global care a fost tradus în peste 50 de limbi de când a fost lansată. Până azi, carţile s-au vândut  peste 70 milioane de copii în întreaga lume atât digital (e-book) cât şi printată, făcând-o cea mai vândută carte din întreaga istorie.
„Fifty Shades of Grey” (publicată pentru prima dată în 2011) urmăreşte relaţia unui om de afaceri potent financiar în vârstă de 27 de ani, Christian Grey alături de studenta Anastasia Steele. „Fifty Shades Darker” (2011) şi „Fifty Shades Freed” (2012) ne prezină amănunţit relaţia dintre cei doi.

Fifty Shades of Grey are marea premieră în România pe 13.02.2015 şi este distribuit de ROIMAGE 2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.