Sub același acoperiș / Togetherness, o nouă producție HBO, va avea premiera la HBO pe 12 ianuarie, de la ora 22:00. Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO.

Sub acelasi acoperis (3)

Noul serial HBO, regizat și scris de Jay și Mark Duplass, prezintă patru adulți în vârstă de 40 și ceva de ani care locuiesc sub același acoperiș și se zbat să-și păstreze vii relațiile.

Sub acelasi acoperis (1)Jay și Mark Duplass își marchează debutul în televiziune cu Sub același acoperiș / Togetherness, un serial care urmărește viața a două cupluri care locuiesc sub același acoperiș, la marginea orașului Los Angeles. Brett și Michelle (Mark Duplass și Melanie Lynskey) se chinuie să reînvie pasiunea din relația lor, care a fost înlocuită cu problemele din căsnicie și cu îngrijirea copiilor. Când Alex (Steve Zissis), prietenul lui Brett, și Tina (Amanda Peet), sora lui Michelle, se mută cu ei, cei patru ajung în mai multe situații comice ca să-și urmeze visurile personale în timp ce încearcă să rămână prieteni buni, frați, soț și soție.

În fiecare luni, de la ora 22:00, la HBO va fi difuzat unul dintre cele opt episoade ale serialului Sub același acoperiș / Togetherness, urmat de un episod din Fetele / Girls, sezonul IV, de la ora 22:30 și un episod din Băieți frumosi / Looking, sezonul II, de la ora 23:00. Toate cele trei seriale ce urmează să fie lansate vor fi disponibile și pe HBO GO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.