Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri de neratat: Regii verii / The Kings of Summer, Jocul se schimbă / Game Change (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), Blue Jasmine (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), Gigolo de ocazie / Fading Gigolo (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

De la 22:10, HBO difuzează În afara legii / Lawless (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain). Aceasta este povestea adevărată a infamilor frați Bondurant: trei frați care fac contrabandă cu băuturi alcoolice și care își încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiției. Seara continuă cu maratonul Detectivii din Louisiana / True Detective.

Duminică, după filmul de la ora 20:00, Cursă explozivă / Getaway, cu Ethan Hawke și Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitați să urmărească un nou episod din cea mai amplă producție realizată de HBO Europe în România. Umbre este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

AICI aveți întreg programul din week-end-ul 23 – 25 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.