Noua emisiune E!ES: Care arată mai bine?, ce debutează la E! miercuri, 25 februarie, la ora 20:00, aruncă o privire asupra tendințelor lansate de celebrități în moda actuală și ne prezintă eforturile vedetelor de a arăta cât mai bine pe covorul roșu al evenimentelor. Ce se întâmplă, însă, atunci când două staruri aleg aceeași ținută? Aflați urmărind noua serie E!ES: Care arată mai bine?, prezentată de Catt Sadler și Orly Shani.

Pasionatele de modă și stil vor găsi o mulțime de surse de inspirație urmărind noua emisiune de la E!, care va avea, în fiecare ediție, câte două vedete invitate, ce vor vorbi despre tendințe în modă și vor dezvălui propriile secrete de stil.

În primul episod al emisiunii E!ES: Care arată mai bine?, difuzat miercuri, 25 februarie, la ora 20:00, Catt Sadler și Orly Shani ne vor spune ce se poartă în această primăvară și își vor exprima propriile păreri despre ținutele alese de vedete de-a lungul sezonului premiilor din cinematografie și muzică. De asemenea, vedetele TV Abby Lee Miller și Heather Dubrow vor avea, în rubrica alertă și amuzantă Style Off, doar 45 de secunde pentru a sugera cele mai în vogă accesorii unor persoane care nu sunt celebre. La final, Catt și Orly vor decide cine a ales cele mai bune accesorii.

Fiecare episod cu durata de o jumătate de oră va cuprinde, de asemenea, interviuri realizate pe stradă, în care trecătorii își exprimă părerile despre aparițiile vedetelor pe covorul roșu, o prezentare a evoluției stilului celebrităților și o comparație între aparițiile starurilor în aceleași ținute de designer, în urma căreia o singură vedetă va fi desemnată drept câștigătoare.

Și pentru că vorbim despre covorul roșu, vedete și evenimente mondene, emsiunea va decide dacă actorii au făcut alegeri vestimentare mai potrivite în cadrul evenimentelor de pe coasta de vest sau de est a Statelor Unite. Mai mult, fashionistele vor putea afla dacă tendințele propuse de designeri pe podiumurile prezentărilor de modă au fost abordate și de vedete și, mai ales, dacă pot fi adaptate ținutelor pe care și le-ar permite oricine.

Urmăriți miercuri, 25 februarie, de la ora 20:00, premiera emisiunii E!ES: Care arată mai bine?, în care E! studiază în detaliu cele mai reușite ţinute de pe covorul roşu din acest an, care ne-au făcut să ne gândim că… parcă le-am mai văzut la un moment dat! Al doilea episod al emisiunii va fi difuzat pe 11 martie, iar episodul al treilea pe 8 aprilie, numai la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.