Ascultă acest articol

Filmările pentru următorul film DC Comics continuă, iar regizorul David Ayer a unit super echipa de antagonişti – Suicide Squad pentru o poză de grup!

Distribuţia este formată din: Will Smith (The Pursuit of HappynessFocus) ca Deadshot; Joel Kinnaman (RoboCopEasy Money) ca Rick Flagg; Margot Robbie (The Wolf of Wall StreetFocus) ca Harley Quinn; Jai Courtney (DivergentThe Water Diviner) ca Captain Boomerang; Cara Delevingne (Anna Karenina) ca Enchantress; Karen Fukuhara ca Katana; Adewale Akinnuoye-Agbaje ca Killer Croc; Jay Hernandez ca El Diablo şi Adam Beach ca Slipknot.

Din poză lipsesc Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale, Alex Meraz, Jim Parrack, Common, Viola Davis şi Jared Leto (Joker) care au fost distribuiţi în urmă cu puţin timp.

Echipa Suicide Squad a fost creată de Robet Kanigher şi Ross Andru în anul 1959, fiind inclusă în universul DC. Printre membrii echipei se numără: Deadshot, Captain Boomerang, Bane, Killer Frost, Poison Ivy, Count Vertigo, Deathstroke şi Harley Quinn. Serialul postului de televiziune CW – “Arrow” a inclus propria sa versiune a echipei în cel mai recent sezon.

Filmul este regizat şi scris de David Ayer şi se filmează chiar acum în Toronto, Canada, în studiourile Pinewood. Suicide Squad se va filma până în septembrie, premiera fiind pe 5 august 2016.

Mai jos aveţi două poze cu Joker (Jared Leto) şi Deadshot (Will Smith).

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.