Ascultă acest articol

În luna iulie vor sosi în cinematografe filme de toate genurile: de la documentare, la animații, comedii, acțiune și Sci-Fi. Iată ce vom urmări în această lună:

Terminator: Genisys (Ro Image) – 3 iulie

terminator-genisys-284578lLuna iulie debutează cu filmul Terminator: Genisys având premiera pe data de 3 iulie. John Connor (Jason Clarke), liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) și să asigure că omenirea va avea un viitor pașnic, lucrurile iau o întorsătură neașteptată și se crează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezește într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliați surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoși, dar și o nouă misiune: să reseteze viitorul…

One Direction: The Inside Story (Parlux) – 3 iulie

one-direction-the-inside-story-980263lTot pe 3 iulie apare şi documentarul One Direction:The Inside Story.Ultimul lor turneu a avut încasări de peste un miliard de dolari, transformându-i pe băieţii de la One Direction în cea mai de succes formaţie de adolescenţi din lume. Documentarul regizat de Billy Simpson îi urmează pe membrii trupei în partea americană a turneului “Where We Are”, dând acces în culise şi încercând să explice fabuloasa popularitate a formaţiei.

Minions (Ro Image) – 10 iulie

minions-348202lSimpaticii aghiontaţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme Despicable Me ,au parte de o animaţie dedicată lor, Minionii, aceasta având premierea în România pe data de 10 iulie. Povestea MINIONILOR, creată de Universal Pictures și Illumination Entertainment, își are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-și păstreze în viață acei stăpâni, de la T. Rex, la Napoleon, așa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească, și sunt afectați de o depresie profundă.

Ant-Man (Forum Film) – 17 iulie

ant-man-894966lPe 17 iulie are premierea filmului Ant-Man  bazat pe benzile desenate marca Marvel care pâna acum ne-au impresionat cu mulţi eroi: SpiderMan, IronMan,Hulk etc. înarmat cu o abilitate extraordinară de a-şi micsora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Long (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aprope imposibil de depăşit Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

Magic Magic XXL (Freeman Entertainment) – 17 iulie

magic-mike-xxl-613211lIn Magic Mike 1, Channing alias Mike era un barbat talentat, atractiv, ce dorea sa-si implineasca visul american. Ziua avea joburi normale, in constructii, mobilier, etc, iar noaptea aducea zambete pe buzele doamnelor si domnisoarelor prin dansurile sale lascive, de stripper. Magic Mike XXL este distribuit in Romania de Freeman Entertainment si va fi lansat in cinematografe pe 17 iulie 2015.

Trainwreck (Ro Image 2000) – 24 iulie

trainwreck-127360lPe 24 iulie apare Trainwreck. Niciun cineast contemporan nu a reușit să redea experiențele umane mai puțin glorioase cu un fler pentru comedie precum acela al lui Judd Apatow. Fiecare comedie regizată sau produsă de el a fost un imens succes la public, și titluri precum Knocked Up sau The 40-Year-Old Virgin, sau Superbad și Bridesmaids, au în comun o privire onestă, directă și extrem de comică asupra maturității în lumea modernă.

Pixels (InterCom Film) – 24 iulie

pixels-756326lActiunea din “Pixels: O aventura digitala” începe când o rasă extraterestră interpretează greșit imagini din jocuri video clasice și atacă Pământul, iar președintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiți ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereștrii, iar de priceperea sa depinde însuși viitorul umanității. Din distribuția filmului mai fac parte Brian Cox, Ashley Benson, Jane Krakowski, dar și japonezul Toru Iwatani, creatorul lui Pac-Man, cu o apariție în propriul rol. În România, “Pixels: O aventură digitală” va fi lansat pe 24 iulie.

Mission Impossible: Rogue Nation (Ro Image 2000) – 31 iulie

mission-impossible-rogue-nation-632990lCel mai aşteptat film şi al patrulea din serie Mission Impossible: Rogue Nation are premiera la sfarşitul lunii iulie. Odată cu dezmembrarea unității IMF și cu Ethan (Tom Cruise) rămas fără sprijin oficial echipa se confruntă acum cu o rețea de agenți extrem de bine pregătiți numită Sindicatul. Acești agenți operativi sunt deciși să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste din ce în ce mai agresive. Ethan își adună echipa și își unește forțele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), agent britanic renegat, care e posibil să fie membră a Națiunii Secrete, sau poate nu… Așa începe cea mai imposibilă misiune de până acum a lui Ethan Hunt.

Care dintre filme îl așteptați cel mai mult și de ce? Vă așteptăm cu păreri la comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.