Actriţa americană Kristanna Loken, cunoscută pentru rolul negativ principal din “Terminator 3: Rise of the Machines” alături de Arnold Schwarzenegger, va fi prezentă în perioada 30 iulie – 2 august în România, urmând să îşi împartă activităţile între Bucureşti şi Constanţa, iar pe 1 august va fi oaspete de onoare la gala Superkombat World Grand Prix IV, care va avea loc în oraşul de la malul mării, a anunţat promotorul Eduard Irimia.

kristanaÎn vârstă de 35 de ani, Loken a interpretat rolul asasinului T-X din “Terminator 3: Supremaţia Roboţilor“, acolo unde l-a avut ca principal partener de scenă pe Arnold Schwarzenegger, cel care a lansat în această perioadă pe marile ecrane al cincilea film al francizei Terminator. Kristanna Loken este al optulea actor care vine în România la invitaţia promotorului Eduard Irimia în încercarea acestuia de a promova produsul românesc Superkombat la nivel global prin intermediul publicului generalist după Christopher Atkins (Laguna Albastră), Erika Eleniak (Baywatch), Paul Logan (Cod Roşu), Jeremy Jackson (Baywatch), Tolgahan Sayisman (actor turc de telenovele), Bai Ling (Wild Wild West) şi Costas Mandylor (Saw).

“Sunt încântată să vin în România, am auzit numai lucruri frumoase despre ţara voastră. În 2013 chiar am jucat rolul principal în Bloodrayne, acolo unde o interpretam pe Rayne, care era jumătate-vampir, iar totul avea ca spaţiu de acţiune teritoriul Transilvaniei din secolul al XVIII-lea. Sper să am timp să vizitez cât mai mult în perioada în care voi fi în România. În plus, abia aştept să urmăresc live gala Superkombat de la Constanţa”,

a declarat Loken, cea care a interpretat-o şi pe Taja în celebra serie Mortal Kombat.

Al patrulea World Grand Prix al anului din circuitul Superkombat va avea loc pe 1 august, la Constanţa, şi va fi transmis în direct în 93 de ţări, urmând să programeze 13 meciuri profesioniste pe reguli K-1, iar printre cei care vor lupta în gală se numără fraţii Bogdan şi Andrei Stoica.

“După succesul de pe 19 iunie, când meciurile s-au disputat cu casa închisă, vom reveni pe 1 august la Constanţa cu un nou mega-eveniment. Toate detaliile despre gală, dar şi despre programul Kristannei Loken şi apariţiile ei publice vor fi anunţate în perioada imediat următoare. Ne bucură faptul că tot mai mulţi actori îşi asociază imaginea cu Superkombat, iar asta este un plus la nivel mondial pentru popularizarea unui fenomen pornit din România. În perioada în care va fi în România, Kristanna va filma şi un scurt-metraj alături de câţiva dintre luptătorii Superkombat, ca şi demo pentru viitoarele apariţii la Hollywood”,

a declarat promotorul Eduard Irimia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.