Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Self/less”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Fisca Andreea Elena și Fluturas Catalin

Tu ai lua o viață pentru a o salva pe a ta?

Damian Hale (Ben Kingsley), un arhitect multimilionar, este diagnosticat cu cancer și acceptă să își transfere conştiinţa în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Dar cei care i-au vândut un nou trup și o viață perfectă nu au i-au spus că a doua șansă are și un altfel de preț.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la thrillerul Sci-Fi Self/less: Transfer de Viață.

Actorul principal din Self/less și-a început cariera în cinematografie la doar 13 ani. Filmografia lui este una extrem de variată, el demonstrându-și talentul în drama, fantasy, acțiune și comedie. Cele mai cunoscute filme ale sale includ: “Buried”, “The Change-Up”, “The Proposal”, “Green Lantern”, “A Million Ways to Die in The West”, “The Captive”. Care este numele lui?

  1. Channing Tatum
  2. Ryan Reynolds
  3. Chris Evans

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București, de luni până duminică. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 7 august, Ryan Reynolds și Ben Kingsley se luptă cu efectele secundare ale nemuririi contra cost în Self/less: Transfer de Viata. Tu ce preț ai fi dispus să plătești pentru a trăi veșnic? Vino la cinema din 7 august să vezi Self/less: Transfer de Viață, un thriller intens și provocător distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment.

67 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.