E! BRAND SHOOT - Season: 2013 - Pictured: (RYAN SEACREST) - (Photo by: Brian Bowen Smith/E!)

În seara zilei de duminică, 20 septembrie 2015, la Los Angeles va avea loc gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în care sunt premiate cele mai bune producții și cei mai talentați artiști ai micului ecran din acest an. Urmăriți E! pentru a privi, în direct, de la ora 1:00, sosirea vedetelor pe Covorul Roșu al Premiilor Emmy 2015, alături de gazdele emisiunii Live From the Red Carpet, Giuliana Rancic și Ryan Seacrest și specialiștii în modă și divertisment.

Camerele video ale E! vor urmări, din toate unghiurile, sosirea vedetelor și nu vor pierde niciun detaliu al apariției celebrităților pe Covorul Roșu al Premiilor Primetime Emmy 2015. Alături de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic vor fi și Brad Goreski și Melissa Rivers, precum și alți invitați speciali, care vor oferi detalii despre ținutele vedetelor și amănunte din culisele acestei seri pline de strălucire de la Hollywood. Desigur, amănuntele picante și zâmbetele nu vor lipsi nici din această ediție a Live From the Red Carpet.

Așadar, urmăriți Live From the Red Carpet: Premiile Primetime Emmy 2015, în noaptea de duminică 20, spre luni, 21 septembrie 2015, de la ora 1.00, la E!, pentru a afla cele mai noi informaţii despre ţinutele de la Emmy, serialele favorite, pregătirile pentru gala cea mare şi detalii de culise despre actorii şi serialele care au cele mai multe şanse – conform experţilor – la un trofeu Emmy.

Live From the Red Carpet: Premiile Primetime Emmy 2015 se va relua la E! luni, 21 septembrie, la orele 18:00 și 20:00, marți la orele 9:00 și 21:00, miercuri la ora 15:00 și sâmbătă, 26 septembrie, la 15:00.

O ediție specială a emisiunii Fashion Police, dedicată Premiilor Emmy 2015, va fi difuzată la E! miercuri, 23 septembrie, de la ora 22:00.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.