Ascultă acest articol

Primul episod din sezonul al doilea al producției originale HBO, Cei rămași / The Leftovers este disponibil pe HBO GO și poate fi urmărit fără abonament.

În fiecare luni, de la ora 4:00, HBO România va difuza un nou episod din serialul Cei rămași / The Leftovers, în același timp cu premiera din Statele Unite.

La patru ani de la dispariția fără urmă a milioane de oameni, Kevin Garvey și familia lui extinsă ajung în singurul oraș din America în care nu s-a înregistrat nicio dispariție – însă pentru cât timp?

Această dramă HBO realizată de Damon Lindelof, co-creatorul serialului “Lost”, se bazează pe bestseller-ul din 2011 al lui Tom Perrotta (co-creator și producător executiv al serialului).

Cei rămași / The Leftovers se concentrează pe locuitorii unui orășel ale căror idei preconcepute sunt zguduite în urma unui eveniment global numit “Dispariția”, în care 2% din populația lumii a dispărut.

În sezonul al doilea, a cărui acțiune se petrece la patru ani de la dispariție și la un an de la evenimentele prezentate în primul sezon, fostul șef de poliție Kevin Garvey și familia lui – fiica Jill, iubita Nora Durst (care și-a pierdut întreaga familie în Dispariție) și bebelușul Lily (abandonat la ușa lui la sfârșitul primului sezon) – s-au mutat din ruinele orașului Mapleton, NY și se stabilesc în Jarden, TX, cunoscut și ca “Miracle” (Miracol), singurul oraș din America din care nu a dispărut nimeni și care are aproape 10.000 de locuitori. Kevin se împrietenește cu familia Murphy, care locuiește lângă el, și speră să își găsească pacea în acest Eden modern. El ajunge însă să se lupte cu noi demoni (și cu fantoma lui Patti Levin) când are loc un eveniment asemănător Dispariției.

Filmat în Austin, sezonul 2 din Cei rămași mută atenția din Mapleton (care a fost lăsat în flăcări la sfârșitul sezonului 1) către o comunitate din Texas din care nu a dispărut nicio persoană. Miracle a devenit o Mecca obligată să limiteze numărul pelerinilor printr-un gard și abonamente de o zi.

Rolul principal este interpretat de Justin Theroux. El este Kevin, a cărui experiență din Mapleton l-a făcut să demisioneze din postul de șef al poliției și să plece în Miracle, unde are parte însă noi probleme. Carrie Coon o interpretează pe Nora care speră că noua casă și familie pot aduce un simț de normalitate. Amy Brenneman este Laurie, care încearcă cu disperare să expună Mărturiile Vii, însă nu știe sigur unde o duce drumul ei alternativ. Margaret Qualley este Jill, care are o conexiune spirituală cu fiul familiei Murphy, Michael (Jovan Adepo). Chris Zylka îl interpretează pe Tom, al cărui trecut cu Sfântul Wayne are impact asupra chemării sale prezente.

Din distribuție mai fac parte: Liv Tyler, în rolul lui Meg, Kevin Carroll, în rolul lui John Murphy, vecinul lui Kevin, Regina King (Erika), Scott Glenn (Senior), Christopher Eccleston (reverendul Matt Jamison), Janel Moloney (Mary Jamison).

În fiecare luni, de la ora 04:00 și de la 20:00, HBO va difuza în premieră unul dintre cele 10 episoade ale sezonului 2 din Cei rămași. Producția va fi disponibilă și pe HBO GO, iar primul episod va putea fi urmărit fără abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.