Ce urmează pentru Alicia în noile episoade ale serialului de succes Soția perfectă? Sezonul 7 începe, în premieră la DIVA, duminică, 25 octombrie 2015, la ora 21:00 și episoadele vor fi difuzate săptămânal.

În noul sezon, pe Alicia (Julianna Margulies) o aşteaptă provocări noi. Peter Florrick (Chris North) va fi candidatul la preşedinţie al Partidului Democrat, idee sugerată de producătorii serialului, astfel încât povestea va semăna mai mult ca oricând cu ceea ce vedem zilnic la ştiri.

Consecinţele dramatice ale anunţului lui Peter vor fi resimțite din plin. Alicia (Julianna Margulies) îi surprinde pe strategii politici şi pe colegii ei, afirmându-şi independenţa şi spunând foarte clar că nu doreşte să fie implicată în campania soţului ei. Dar când Peter riscă să-şi facă duşmani puternici, oare planul Aliciei o va ajuta să evite pierderile colaterale sau va sfârşi prin a fi implicată şi ea în acest haos?

Protagonista serialului Soția perfectă este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală. Încurajată de ideea de a prelua frâiele propriului viitor, Alicia deschide, curajoasă, noi căi.

Sezonul 7 al serialului Soția perfectă va fi difuzat, așadar, în premieră la DIVA, începând din data de 25 octombrie, la ora 21:00. Episoadele vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.