Sisters – Amy și Tina se amuză la filmări (EXCLUSIVITATE)

0
2580
Ascultă acest articol


Distribuit de Universal, Sisters / “Surori bune și nebune” are ca scenarist pe Paula Pell, regizor Jason Moore (“Pitch Perfect”), iar în comedie le vom vedea pe cele două “surori” Tina Fey și Amy Poehler, alături de Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin, John Cena, John Leguizamo și Dianne Wiest.

În film, două surori nu foarte apropiate, sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.

Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

Tina Fey este producătoarea comediei, alături de Jay Roach (Meet the Parents) și John Lyons (Austin Powers in Goldmember), iar Amy Poehler este producător executiv alături de Jeff Richmond și Brian Bell. Scenariul este scris de Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock).

Sisters

“Surori bune și nebune” este distribuit în România de Ro Image și va sosi pe marile ecrane în prima zi a anului 2016.

Iată un material în exclusivitate pentru MovieNews.ro, în care cele două surori vorbesc despre film, plus câteva secvențe noi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.