Louie, Aura și Andi Anderson fac reuniune de familie la East European Comic Con

0
2391
Ascultă acest articol


“E strigător la cer!” sau “În timpul războiului nu aveam ceară pentru pantofi așa că foloseam ceara din urechi” se vor auzi din nou, de data asta live, sâmbătă, 28 mai. Asta pentru ca cele mai îndrăgite personaje din copilarie vin la East European Comic Con.

Actorii Alin Panc, Rodica Negrea și George Lungoci, care au însuflețit vocile lui Louie, Aura, respectiv Andi Anderson vor participa la o sesune de întrebări și răspunsuri în cadrul unui panel special dedicat serialului de animație “Viata cu Louie”.

Cu toții am râs, dar și ne-am și emoționat urmărind aventurile unui băiețel de 8 ani și ale familiei sale, în ceea ce a însemnat o serie de lecții de viață transpuse în cel mai amuzant și candid mod pentru TV.

“Viata cu Louie” este inspirat din copilaria comediantului American Louie Anderson, cel care a și scris scenariile și a regizat fiecare episod.

Serialul a fost difuzat la noi de către Fox Kids, primul post de televiziune pentru copii în limba română, cel care a făcut posibil ca înțelesurile desenelor animate să fie accesibile copiilor din toata țară.

Sâmbătă, 28 mai, la East European Comic Con vom putea retrăi cele mai memorabile scene din Viața cu Louie și vom putea afla mai multe chiar de la cei care ne-au făcut să ne atașăm de personaje și reținem chiar și până acum replici “Dar tată…”, “De fapt, pe vremuri, Anderson se scria cu Z mut” sau “Îmi amintesc de vremea din armata. Mai puneam și noroi să dea gust”.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai, din tot estul Europei. Anul acesta, îi va reuni pe actorii Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), David Anders (Vampire Diaries, Once Upon A Time), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game, Dracula Untold), Gemma Whelan (Game of Thrones) și Daniel Portman (Game of Thrones).

Totodată, sâmbătă, 28 mai, la Promenada va avea loc petrecerea oficială East European Comic Con, accesul făcându-se pe baza brățării pe care fiecare vizitator o va dobândi la intrare, începând cu prima zi a evenimentului, 27 mai.

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori așteptaţi la ediția din mai 2016 vor avea parte de o experiență de neuitat: pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiție regională de gaming și o întreagă zona destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista și quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online. Printre aceștia din urmă se numără Sector 7, Romercial, Dani pe Net și Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunțate și alte nume sonore.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, iar pentru mai multe detalii privind prețurile puteți consulta site-ul www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.