AMC Networks International Central Europe în prima lună a verii, luna iunie, propune o varietate de emisiuni și programe atractive, care vor fi pe placul întregii familii.

În fiecare luni, de la ora 23:00, „Preacher unul dintre cele mai aşteptate seriale, continuă la AMC, iar Filmcafe, ne aduce în fiecare miercuri seara de la ora 22:00, serialul dramatic Afaceri de Stat, cu Katherine Heigl.

La Tv Paprika, fie că urmărim „Zilele gastronomiei sau pe renumitul ”James Martin: Mâncăruri de suflet” pe tot parcursul lunii putem cunoaşte nenumărate poveşti gastronomice.

În prima lună de vacanţă, Minimax îi invită pe cei mici să ia parte la aventură şi să pătrundă în lumea minunată a prieteniei, urmărind sezoane noi ale serialului „Căpșunica”, din 16 iunie de la ora 08:00.

La Megamax, începe un nou serial pentru adolescenţi Cel mai rău an din viaţa mea, din nou, în care muzica, dansul, distracţia şi aventura îşi dau întâlnire zilnic.

Începe anotimpul relaxării și al vacanțelor, iar AMC Networks International Central Europe vine cu emisiuni şi programe excelente pentru familia dumneavoastră!

AMC – Preacher

  • În fiecare luni de la ora 23:00
  • Serial nou și exclusiv

Jesse Custer este un predicator problematic dintr-un orăşel texan. El este posedat de o entitate misterioasă care îi conferă o putere neobişnuită. Împreună cu prietena sa, Tulip, şi un irlandez numit Cassidy, Custer porneşte într-o călătorie cu scopul de a-l găsi pe Dumnezeu, la propriu. Jesse Custer este un predicator problematic dintr-un orăşel texan. El este posedat de o entitate misterioasă care îi conferă o putere neobişnuită. Împreună cu prietena sa, Tulip, şi un irlandez numit Cassidy, Custer porneşte într-o călătorie cu scopul de a-l găsi pe Dumnezeu, la propriu.

Film Cafe – Afaceri de Stat

În fiecare miercuri de la ora 22:00

Serialul prezintă povestea agentului CIA, Charleston Tucker, consilierul preşedintelui în situaţii intense cu mize mari în întreaga lume. Ea încearcă în acelaşi timp să aducă în echilibru responsabilităţile politice cu viaţa personală complicată.

TV Paprika – James Martin – Mâncăruri de suflet

PREMIERA: 13 Iunie, ora 21:00

James Martin ne invită în propria bucătărie ca să ne împărtăşească reţetele cu gusturi de acasă, precum şi secretele şi practicile care merită ştiute de orice gospodină. Bucatele de acasă nu sunt renumite tocmai pentru aspectul elegant şi nici nu sunt foarte plăcute ochiului, dar dacă lingura de lemn e în mâna lui James, putem fi siguri că mâncarea va fi cel puţin gustoasă.

Minimax – Căpșunica

PREMIERA: 16 iunie de la ora 08:00

Căpşunica se întoarce cu multe aventuri! Într-o zi, vrea să organizeze petrecerea cu ocazia zilei de naştere a surorii ei, şi porneşte la drum ca să obţină tot ce este necesar pentru sărbătoarea perfectă. În această aventură, ajunge şi în cele mai îndepărtate colţuri ale grădinii cu căpşuni şi cunoaşte noi prieteni. Printre altele, o întâlneşte pe Floare de Portocal, Caramelă şi nu în ultimul rând, Plăcinta cu Miere. Dar nu stă în casă nici în celelalte zile, deoarece trebuie să umble după cadouri sau alte lucruri. Însă la sfârşitul fiecărei aventuri, îşi dă seama că cel mai frumos cadou este prietenia.

Megamax – Cel mai rău an din viața mea, din nou

Zilnic, din 7 iunie de la ora 18:30

Toată lumea îți spune că cei mai buni ani ai vieții tale sunt anii de școală? O fi adevărat pentru unii…! Dar ce ar fi ca într-o zi să afli că vei retrăi poate cel mai dezastruos an din viața ta, anul în care ai avut parte numai de întâmplări neplăcute?
Alex a avut un astfel de an teribil, profesorii l-au umilit, colegii au râs mereu de el, iar când a vrut să impresioneze pe cea mai populară fată a școlii, a eșuat mereu. Și acum ar trebui să retrăiască din nou acel an? Nu se poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.