HISTORY comemorează 15 ani de la atentatele de la 11 septembrie prin difuzarea a două documentare dedicate

0
940
New York, N.Y. (Sept. 13, 2001) -- A New York City fire fighter looks up at what remains of the World Trade Center after its collapse following a Sept. 11 terrorist attack. U.S. Navy Photo by Photographer's Mate 2nd Class Jim Watson. (RELEASED)
Ascultă acest articol


HISTORY va difuza în exclusivitate două documentare dedicate atentatelor de la 11 septembrie 2001, pentru a comemora aniversarea a 15 ani de la tragedia care a zguduit întreaga lume. “102 minute care au schimbat America” și “Steagul de la WTC” vor fi difuzate pe 3, respectiv, 17 septembrie, de la ora 21:00, pe HISTORY.

Documentarul “102 minute care au schimbat America”, produs de HISTORY şi câştigător la premiile Emmy, ne prezintă minut cu minut desfăşurarea catastrofei din 11 septembrie 2001, folosind imagini din numeroase surse, printre care filmări de amator surprinse cu camera de luat vederi şi telefoane mobile, înregistrări din arhivele poliţiei şi pompierilor şi comentarii de la faţa locului de la echipele de salvare şi martorii oculari. Pe lângă interviuri şi perspective ale participanţilor la evenimente, această ediţie aniversară cuprinde şi idei ale persoanelor care au avut legătură cu evenimentele ulterioare. Acesta va fi difuzat sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe HISTORY.

În cadrul documentarului “Steagul de la WTC”, faimosul scriitor şi prezentator HISTORY Brad Meltzer urmăreşte căutarea steagului de la Kilometrul Zero, elucidând misterul dispariţiei sale şi prezentând testele care i-au demonstrat autenticitatea. Este evidenţiată activitatea poliţiei din Everett, Washington, ale cărei eforturi au ajutat la recuperarea “steagului de la 11 septembrie”, precum şi cea a experţilor în artă şi a criminaliştilor de renume ale căror teste au confirmat faptul că steagul era veritabil. Documentarul este produs de compania Left Right Productions, al cărei ajutor a fost esenţial pentru găsirea steagului, în cadrul comemorării a 15 ani de la atacurile de pe 11 septembrie la HISTORY. “Steagul de la WTC” va fi difuzat sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.