Actorul Tom Wlaschiha, cel care îl interpretează pe unul dintre personajele importante din Game of Thrones, Jaqen H’ghar, cunoscut și drept Faceless Man, va veni în România la cea de-a cincea ediție East European Comic Con ce va avea loc în această toamnă. Acesta va fi prezent doar în ultima zi a evenimentului, 13 noiembrie.

Publicul a facut cunoștință cu Jaqen in primele două sezoane când acesta s-a recomandat drept un asasin feroce originar din Lorathi. Mai apoi, în sezoanele 5 si 6, personajul a devenit unul cheie, dovedindu-se că Jaqen H’ghar este doar una din multiplele fețe ale lui Faceless Man care aparține religiei lui Many-Faced God și are abilitatea a-și schimba înfățișarea.

Faceless Man are un rol foarte important în dezvoltarea și maturizarea Aryei Stark pe care o supune unor antrenamente și provocări greu de dus până la capăt.

Tom Wlaschiha, care a fost confirmat de HBO și pentru cel de-al șaptelea sezon al serialului, este de origine germană și a plecat în SUA imediat după căderea Zidulului Berlinului, pentru a urma un stagiu de teatru.

Actorul a fost mai mult axat pe producții germane, dar și unele internaționale. Tom a putut fi urmărit, pe lângă Game of Thrones, în pelicula No One Sleeps, precum și în serialul Crossing Lines.

Tom Wlaschiha este cel de-al doilea invitat anunțat la East European Comic Con după actorul Craig Parker, binecunoscut din trilogia premiată cu Oscar, “Stăpânul Inelelor”, dar și din popularul serial, “Spartacus”.

Biletele early bird pot fi achiziționate începând de astăzi la prețurile promoționale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă și 25 de lei pentru duminică până săptămâna viitoare, pe 31 august.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

East European Comic Con, care va avea loc la Romexpo, în perioada 11-13 noiembrie și se va întinde pe o suprafață de 13.000 de metri pătrați, este evenimentul preferat al tuturor celor pasionați de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar și surprise rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.