Ascultă acest articol

PELÍCULA – LATIN AMERICA FILM & EXPERIENCE (14-18 septembrie 2016, București)  are o multime de suprize pentru cei care vor degusta prima editie a festivalului: In afară de filme vă așteapta brunchuri, povești și muzică din America Latină, o expoziție foto absolut încântătoare și demonstrații de dans pasionale!

Prima ediție PELÍCULA este organizată de FREEALIZE și va avea loc la București. Principalele locuri de desfășurare sunt: Cinema Elvira Popesco, curtea Institutului Francez, Institutul Cervantes și POINT.  Acestor locatii principale li se adauga Journey Pub,  Lente, M60, Peru Bistro si Harbour.

Vor fi proiectate 16 filme care sunt strâns legate de America Latină (produse în una dintre țările din America Latină/coproduse/vorbesc despre subiecte, oameni, locuri din această zonă), dintre care 8 sunt arătate în premieră absolută în România. Programul complet al filmelor este anexat si exista și pe situl festivalului www.pelicula-lafe.ro.

Cu toate că nucleul acestui eveniment sunt filmele, PELÍCULA va aduce aproape de public gustul, culoarea, muzica și  poveștile unei lumii fascinante.

Vom dedica o parte din evenimente muzicii și dansului, precum și bunătăților culinare pregătite autentic de bucătari plini de povești.

¡Hasta pronto!

Programul complet îl puteți descărca de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.