Sezonul 2 al serialului “Nashville: Orașul Muzicii” începe din 2 octombrie la DIVA

0
1164
Ascultă acest articol


Sezonul 2 al serialului de succes Nashville: Orașul muzicii are premiera exclusiv la DIVA duminică, 2 octombrie, cu două episoade difuzate de la ora 20:00. Săptămânal vor fi difuzate câte două episoade.

Sezonul 2 din Nashville: Oraşul muzicii se centrează pe urmările accidentului de maşină în care au fost implicaţi Rayna (Connie Britton) şi Deacon (Charles Esten). După ce află adevărul despre cine îi este tată, Maddie (Lennon Stella) vrea să îl cunoască mai bine pe Deacon. Planurile de căsătorie dintre Teddy (Eric Close) şi Peggy (Kimberly Williams-Paisley) rămân valabile, dar aceasta se preface că a pierdut sarcina, pentru a-l împiedica pe Teddy să descopere adevărul: a pierdut de mai multă vreme copilul. Tandy (Judith Hoag) descoperă că Lamar (Powers Boothe) ar putea fi responsabil de moartea mamei ei. În paralel, Rayna este decisă să scape din contractul cu Edgehill, plătind oricât este nevoie. Juliette (Hayden Panettiere) cunoaşte un miliardar britanic care se îndrăgosteşte de ea, fapt care nu este privit deloc cu ochi buni de către presă. O concurentă plasat pe locul doi într-un concurs de talente soseşte în Nashville şi ajunge imediat la cuţite cu Juliette. Scarlett (Clare Bowen) pune ochii pe Liam McGuinnis (Michiel Huisman), după ce Rayna îl roagă pe acesta să producă noul album al fetei. Odată cu reîntoarcerea în oraş a mamei lui Scarlett îi declanşează acesteia o serie de amintiri din copilărie.

Serialul Nashville: Orașul muzicii ne arată lumea muzicii country din orașul american Nashville și le are, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine  ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

Urmăriți la DIVA Nashville: Orașul muzicii duminica, la 20:00, câte două episoade, din 2 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.