Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “The Girl on the Train”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Istrate Iustina, Ilinca Maria Magdalena

Zilnic, Rachel mergea la serviciu cu același tren, iar în locul unde trenul staționa, îi vedea pe ei stând pe veranda casei lor. Nu o cunoșteau. Dar ea ajunsese să îi cunoască. Le dăduse și nume: Jess și Jason. Le invidia fericirea pe care ea o pierduse. Păreau cuplul perfect, până când are loc un eveniment șocant. Și totul se schimbă. E dispariție sau crimă? Rachel e martor sau suspect? Nimic nu e ceea ce pare. Un lucru e cert: ea nu mai e doar Fata din Tren.

Răspunde la întrebarea de concurs și poti castiga 2 invitații de două persoane la thriller psihologic Fata din Tren.  

Această actriță care o interpretează pe Rachel în Fata din Tren este celebră pentru rolurile din Edge of Tomorrow, Huntsman: Winter’s War și Sicario. Inițial, s-a spus că este prea frumoasă pentru rolul lui Rachel, însă performanța ei e impresionantă.

Care este numele său?

  1. Emily Blunt
  2. Eva Green
  3. Rachel McAdams

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 7 octombrie, ia urma minciunilor ca să descoperi adevărul. Și când crezi că-l stii, mai gândește-te.

Lasă-te prins în misterul adânc din thrillerul psihologic bazat pe bestsellerul care a șocat lumea. Fata din Tren, o producție DreamWorks distribuită de Freeman Entertainment. Cu Emily Blunt, Justin Theroux, Luke Evans, Rebecca Ferguson și Haley Bennett.  Fata din tren, un thriller care se va juca cu mintea și simțurile tale. Mergi la cinema din 7 octombrie.

66 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.