Noua docu-serie săptămânală de opt episoade Mariah’s World, care are premiera exclusiv la E! duminică, 11 decembrie 2016, la ora 21:00, pătrunde în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. Seria o urmărește pe Mariah Carey și în turneul său Sweet Sweet Fantasy prin Marea Britanie, Europa și Africa.

Televiziunea DIVA va difuza, de asemenea, duminică, 11 decembrie, de la ora 21:00, primul episod al seriei Mariah’s World.

Mariah Carey este artista solo cel mai bine vândută a tuturor timpurilor, cu peste 220 de milioane de discuri vândute și 18 single-uri ajunse pe primele locuri în topuri – cel mai mare număr pentru o artistă solo în istorie. Înzestrată cu un talent remarcabil, o figură luminoasă și plină de viață, a fermecat publicul mai bine de un sfert de secol. Cântăreață, compozitoare și producătoare de succes, Carey a fost recompensată cu cinci premii Grammy, cu 21 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, printre altele și a fost desemnată Billboard’s Artist of the Decade și The World Music Awards’ World’s Best Selling Female Artist of the Millennium.

Mariah Carey și-a dedicat cu generozitate timpul și energia și cauzelor filantropice, printre care Save the Music, World Hunger Relief, Elton John AIDS Foundation și Make-A-Wish Foundation.

Mariah’s World este produs de Bunim/Murray Productions în asociere cu Magic Carpet Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam și Chris Ray sunt Producători Executivi pentru Bunim/Murray Productions. Mariah Carey și Stella Bulochnikov sunt producători executivi.

Urmăriți, din 11 decembrie, la ora 21:00, în fiecare duminică, noua docu-serie Mariah’s World, exclusiv la E! Primul episod al seriei poate fi vizionat și la DIVA, tot pe 11 decembrie, la 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.