Momentul mult aşteptat de orice geek a sosit. East European Comic Con are loc în acest weekend, iar noi vom fi acolo, cu cele mai noi apariţii SF&F şi multe surprize. Pasionaţii de comics, filme şi seriale, jocuri şi SF&F vor avea parte de un weekend deosebit, iar noi venim în întâmpinarea voastră cu cele mai noi, cool şi geek cărţi ale momentului. Între 5 şi 7 mai vă aşteptăm la standul nostru din pavilionul C2.

Avem o surpriză specială pentru cinefili! Primii 10 care vor cumpăra un exemplar din Contact, de Carl Sagan, vor primi şi un DVD cu filmul, oferit de Provideo.

Printre noutăţile SF de la Comic Con, vă aşteaptă Povestea vieţii tale, de Ted Chiang. Una din povestirile din acest volum a fost adaptată în, probabil, cel mai bun film SF din ultima perioadă, „Arrival”. Tot în zona adaptărilor cinematografice, vă atragem atenţia asupra noii ediţii a romanului Visează androizii oi electrice?, de Philip K. Dick, care a fost ecranizat în filmul cult al lui Ridley Scott. O altă noutate SF este Luna nouă, de Ian McDonald. O carte  în care Luna fost colonizată, iar corporațiile luptă pentru putere prin orice mijloace, într-o poveste care te trimite cu gândul la „Nașul”, Urzeala tronurilor şi Jocul lui Ender.

Pentru iubitorii de fantasy, am pregătit mai multe surprize. Noi ediţii revizuite pentru Urzeala tronurilor şi trilogia Prima lege, a lui Joe Abercrombie. Deasemenea, trilogiile Farseer şi Omul Arămiu, de Robin Hobb vă aşteaptă şi ele în întregime la standul nostru.

Pentru publicul mai tânăr avem două noutăţi în colecţia Nemira Young Adult: Cruzimea, de Scott Bergrstrom şi Replica, de Lauren Oliver.

Noi vă aşteptăm la standul nostru din pavilionul C2 de vineri, între 16:00 și 21:00, sâmbătă de la 10:00 la 18:00, iar duminică de la ora 10:00 la 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.