Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Atomic Blonde”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Bogdan Frincu și Sorin Mihail Vasilescu

Agenta MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) este expertă în colectarea de informații secrete, în evadări și diversiuni și în lupta corp la corp. Te poate seduce oricând. Și te poate ucide oricând.

O noua misiune o trimite în Berlin să rezolve un caz de siguranță națională, în timp ce revoluția sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.  Singură într-un oraș dominat de haos, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj și a readuce în țară un dosar clasificat extrem de important.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la action-thriller-ul de spionaj ATOMIC BLONDE: AGENTA SUB ACOPERIRE, valabile la Cine Globe – Auchan Titan.

Actrița care o interpretează pe agenta Lorraine Broughton are o filmografie impresionantă care include titluri de succes de toate genurile: Sweet November, Prometheus, Hancock, Snow White and The Huntsman, Mad Max: Fury Road. Pentru rolul criminalei în serie din Monster (2003) a fost recompensată cu un Oscar. Care este numele său?

  1. Charlize Theron
  2. Catherine Zeta-Jones
  3. Nicole Kidman

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul saptămâna după concurs.

Din 4 august, Charlize Theron este Atomic Blonde: Agenta sub Acoperire, seducătoare și letală, într-o misiune secretă plină de pericole și trădări. Nu rata un thriller de spionaj plin de acțiune nebună, senzualitate pură și suspans amețitor de la regizorul filmului John Wick și Deadpool 2 și de la scenaristul 300, cu Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman și Sofia Boutella. Atomic Blonde: Agenta sub Acoperire. Un film distribuit de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 4 august.

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.