Cele mai îndrăgite seriale la Minimax!

0
2511
Ascultă acest articol


Blocul tematic de la Minimax, aduce din 21 noiembrie începând cu orele 14:30, un maraton al celor mai îndrăgite seriale.

Poveștile voastre preferate pot fi urmărite din nou pe Minimax!

Cele mai iubite seriale! Din 21 noiembrie

Wendy. Zilnic la 14:30

A sosit Wendy! Eroina noastră de 15 ani se pricepe foarte bine la cai, iar acum poţi participa şi tu la aventurile ei de neuitat, pline de romantism şi voie bună! Wendy trăieşte într-o şcoală de călărit, organizată de tatăl ei, iar viaţa ei este plină de vise, legate mai ales de competiţiile cu caii. O asemenea competiţie nu este lipsită nici de bârfe şi rivalităţi, dar desigur, prietenia este mai presus de toate acestea. Pe lângă tema cailor, puteţi afla şi cum îşi petrec Wendy şi prietenii ei zilele, seria deciziilor bune şi rele, iar poveştile captivante vă pot ajuta să vă descurcaţi în lumea complicată a adolescenţei.

Horseland. Zilnic la 15:00

Într-un ținut îndepărtat, de o frumusețe deosebită, există un loc numit Clubul de călărie Horseland – un complex cu pășuni verzi și poteci de pădure. Puteți urmări aventurile a trei fete și un băiat care în scurt timp devin cei mai buni prieteni și învață totul despre cai și călărie: dificultățile dresajului, spectacolul săriturilor și îngrijirea animalelor. Clubul de călărie este special datorită abilităților speciale ale animalelor de acolo: ei pot vorbi, cel puțin între ele.

Ferma Lenei. Zilnic la 15:30

În seria Ferma Lenei, puteţi cunoaşte poveştile celor patru prieteni care nu doar că adoră poneii, dar înfiinţează o fermă cu scopul de a îngriji caii răniţi. Oare este suficientă buna intenţie sau vor fi obstacole pe calea atingerii scopului? Dacă ne însoţeşti, vei afla!

Cu fraţii Kratt în sălbăticie. Zilnic la 16:00

Urmăriți aventurile lui Chris și Martin Kratt care întâlnesc animale sălbatice incredibile îmbinând educația științifică cu distracția și aventurile și călătorind în habitatele animalelor din întreaga lume. Fiecare aventură explorează viața unui animal și prezintă momente nemaivăzute din viața animalelor sălbatice. Toate sunt prezentate în povești incitante cu aventuri, mister, salvări din situații dificile și în stilul comic al fraților Kratt.

Lego- Prietenele din Heartlake City. Zilnic la 16:30

Cât de importantă este în viaţă prietenia? Noii noştri eroi te vor călăuzi în Heartlake City, unde îţi prezintă căminele lor, hobbiurile lor şi activităţile lor preferate. Deşi cele cinci prietene au interese diferite, ele organizează multe programe în comun. Însoţeşte-le şi fii parte şi tu din echipa fantastică, petrecând puţin timp în inima lui Heartlake City.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.