Ascultă acest articol

Joi, în a douăzeci și una zi a lui Decemvre 2017, începând cu orele 19:00, Trupa de teatru ”Joc” va urca pe scena Teatrului Elisabeta din urbea Bucureșcilor pentru o nouă premieră, în regia artistică a Magdalenei BăcescuO poveste alan-dala, Ediția de Crăciun. Acest moment marchează și o premieră în istoria de XIII ani a Trupei de teatru ”Joc”: debutul ca trupă de actori profesioniști, pe o scenă teatrală profesionistă. Regia muzicală poartă semnătura actorului și regizorului Ștefan Apostol, iar costumele au fost realizate de Adina Gîrjoabă și Daniela Drăgulescu.

Este Crăciunul! Charlie primește o invitație de Crăciun de la o cunoștință. În drum spre casa acesteia dorește să cumpere un buchet de flori, dar constată că nu mai are portofelul.

Astfel începe Trupa de Teatru ”Joc” să își spună slova de poveste în prag de sărbătoare. Acțiunea este declanșată de momentul în care Charlie, ajuns, în cele din urmă, la petrecere, observă că aici apar tot felul de persoane care au diverse probleme de rezolvat sau de împărțit unii cu alții. Spectacolul croșetează cu migală un sincretism al artelor, fiind prezente comicul de situație, încurcăturile și dialogurile spumoase, dansul și muzica.

Ah! Era să uităm….Moș Crăciun este și el invitat la petrecere.

Echipa artistică este alcătuită din: Perșinaru Cristian Gabriel (Charlie), Drăgulescu Toria (Fata Oarbă), Hurjui Dorotheea (Mam’Mare), Didiță Andrei Sebastian (Țugurlan), Gîrjoabă Ștefania (Nevasta lui Țugurlan), Matei Alexandra (Monica), Florea Claudia (Floarea), Florea Cătălina (Nepoata), Gîrjoabă Cosmin (Pacientul), Mărcuță Maria (Doctorița), Stancu Vlad (Doctorul veterinar), Stancu Andra (O fată), Năstase Anamaria (Anna), Gheorghe Daria (Daria), Ivășchescu Alexandra (Sora 1), Avram Maria Denisa (Sora 2), Moș Crăciun (Ștefan Apostol).

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și pe platformele  www.teatrul-elisabeta.rowww.bilet.ro, prețul unui bilet fiind de 19 Ron.

Trupa de Teatru ”JOC” a luat ființă pe data de 16 Septembrie 2004 la inițiativa și sub directa îndrumare a profesoarei de Arta Actorului – Teatru Magdalena Băcescu. Încă de la început, această trupă și-a propus, printr-un” JOC”, să devină una dintre cele mai sonore Trupe de Teatru pentru elevi din București și nu numai. Premiile obținute și participările de-a lungul timpului la numeroasele Festivaluri, Concursuri, Spectacole și alte Manifestări Artistice Naționale și Internaționale, Lansări de Carte, Recitaluri de Autor, Emisiuni Radio și TV etc., alături de parteneri și colaboratori, au constituit fundamentul și treptele care au condus spre acest moment: montarea în premieră a unei opere teatrale pe scena unui teatru profesionist.

Într-un” JOC” continuu, cu jucători mai mari și mai mici, mai vechi și mai noi, această Trupă vă invită s-o urmăriți oriunde și oricând se manifestă artistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.