Conferința ”Actor în Educație” este la a doua ediție anul acesta, având ca temă Rolul meu în imaginea de sine a copilului. Evenimentul este organizat de Learnity și se va desfășura pe 21-22 aprilie în București.

Scopul nostru este să aducem împreună cei mai importanți actori implicați direct în educația copiilor cu vârste de până la 18 ani – părinți, educatori, voluntari, consilieri care să înțeleagă cât mai bine universul complex al unui copil și apoi să contribuie în dezvoltarea sa. Tema de anul acesta pune accent pe importanța dezvoltării unei imagini de sine pozitivă a copilului pentru a avea o viață împlinită și autonomă.

Imaginea de sine este felul în care ne percepem pe noi înșine, plecând de la stima de sine și încrederea în forțele proprii. Impactul imaginii de sine în viața noastră este foarte mare, deoarece o percepție negativă a propriei persoane te poate împiedica să îți îndeplinești obiectivele și îți poate afecta inclusiv relațiile cu cei din jur. Pe de altă parte, o imagine de sine bună te ajută să fii motivat, entuziasmat și pregătit să depășești obstacolele, pentru a avea succesul dorit.

În cadrul evenimentului, experiența de învățare a participanților va fi susținută prin procese experiențiale bazate pe observație, improvizație, role-play, discursuri, prelegeri și ateliere susținute de psihologi și traineri.

Mihai Cană este terapeut în formare în Psihoterapia Analiză Tranzacțională, pedagog și trainer cu experiență de 15 ani atât cu adulți cât și cu adolescenți. A colaborat cu organizații precum Protecția copilului Sector 6 sau Asociația Puzzle care se ocupă de suportul familiilor cu copii cu tulburări din spectrul autist.
Mircea Radu este psiholog clinician, psiholog autonom în psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, psihoterapeut în Psihoterapia Experiențială a Unificării (PEU), psihopedagog, consilier școlar și profesor. Lucrează de 3 ani în practică privată cu copii, adolescenți și adulți.
Silvia Purel este trainer și psihoterapeut format în Psihoterapia Experiențială a Unificării (PEU) de 11 ani de când a ales sa ghideze oamenii spre o stare de echilibru și sănătate, atât în sedințe individuale, cât și în sesiuni de grup sau prin metoda propoziției intenției.

Vlad Dumitrescu are o experiență de peste 18 ani în organizaţii guvernamentale, interguvernamentale şi neguvernametale din ţară şi din străinătate, având ca arii de expertiză: training, animație socio-educativă, comunicare, educație nonformală, teatru forum. Facilitează adesea experiențe de învățare experiențiale pentru adulți și adolescenți.

Pe parcursul celor două zile vom aborda subiecte precum – tipuri de atașament, psihologia dezvoltării, exprimarea iubirii în formarea identității, comunicare și ascultare activă, influența scenariilor de viață, identitatea de sex-rol.

Taxa de participare este 250 de lei. Primii înscriși, cuplurile parentale și educatorii din sistemul public pot beneficia de reduceri.

Participanții pot afla mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului- http://bit.ly/2tMzS41 și se pot înscrie completând acest formular – http://bit.ly/2FDegMY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.