Freealize anunță că din 27 aprilie va lansa în cinematografe filmul de animație pentru copii AVENTURI FĂRĂ PERECHE/ODDSOCKEATERS, în varianta dublată și subtitrată în limba română.

Nu există casă din care sa nu dispară șosete. Se spune că ne rătacim singuri una dintre șosete și rămânem cu perechea desperecheata. Dar adevărul e altul. Se pare că șosetele nu dispar așa, pur și simplu, ci sunt mâncate de niște creaturi mici și haioase, pe care noi, oamenii, nu le putem vedea. Orice pereche de șosete e pe gustul lor, atata timp cat respectă regula de bază: să mănânce doar o șosetă dintr-o pereche.

Ce se întâmplă când mâncăcioșii de șosete nu respectă regula, veți afla din animația AVENTURI FĂRĂ PERECHE – în cinematografe din 27 aprilie.

În România filmul este distribuit de FREEALIZE.

„Am așteptat zeci de ani să aflu unde îmi tot dispar șosetele. Le-am căutat sub pat, în mașina de spălat, în buzunarele hainelor, sub plapumă, în coșul de rufe. Dar unde nu le-am căutat? Mă bucur să aflu că nu sunt singura care a avut această dilemă. Aventuri fără pereche este exact răspunsul la această întrebare.”, a declarat Ileana Cecanu, distribuitorul filmului.

Sinopsis

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile… desperecheate. Viața acestor mici personaje este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

Cartea pentru copii, Oddsockeaters, stă la baza filmului de animație și aparține celebrului poet și scriitor ceh, Pavel Srut.

Filmul este distribuit în peste 35 de săli de cinematografe din întreaga țară și este recomandat atât copiilor cu vârsta de peste 4 ani, cât și părinților care au căutat măcar o dată șoseta lipsă.

În prima săptămână filmul va rula în următoarele orașe: București, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caransebeș, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Lugoj, Oravița, Petroșani, Pitești, Râmnicu Sărat, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Vaslui, Vulcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.