“Pe Aripile Sunetului” se adresează tuturor preșcolarilor și elevilor din clasele I-XII care studiază muzica atât în privat cât si în Colegiile Nationale de Muzică si Arte, Liceele de Muzică, Cluburile, Școlile private de muzică si Casele de Cultură.

Acest concurs se va desfăsura în toată țara cu câte o ediție pe fiecare oraș, unde vor fi prezenți peste 200 de participanți pe ediție, după care va fi urmat de o etapă finală în București, la care ne așteptăm să fie prezenți peste 500 de finaliști din diferite Licee și Colegii de Arte.

În Odorheiu Secuiesc, acest concurs se desfășoară cu susținerea Liceului de Muzică “Dr Pallo Imre” care va fi gazda acestui eveniment, punând la dispoziție două săli de concert cu pian, în care participanții da dovadă a talentului în fața auditoriului. O altă oprire pentru concertele din cadrul acestui eveniment este sala de concerte din Primăria orașului Odorheiu Secuiesc.

Tinerii concurenți vor fi evaluați în funcție de vârstă și nivelul de pregătire. Juriul va fi compus din personalități ale vieții muzicale românesti, invitat de echipă “Pe Aripile Sunetului’, dar și din cadrele didactice ale Liceului gazdă.

Scopul acestui eveniment este de a promova și dezvolta tinere talente, de a le încuraja și susține în cariera lor muzicală, dar și de a promova școlile și Liceele de Muzică.

Prima ediție a acestui concurs a avut loc în București pe 25 Martie 2018, și a găzduit peste 150 de participanți, elevi care studiază cel putin un instrument muzical atât în privat cât și în Liceele de Artă, Cluburi sau Case de Cultură.

Concursul Național de Interpretare Muzicală “Pe Aripile Sunetului” va fi prezent cu celelalte ediții în orașele: Craiova (3-4 Noiembrie), București (8-9 Decembrie), Cluj, Iași, Suceava, Neamț, Brașov, Timișoara, Oradea.

Evenimentul va fi transmis live pe toată durata desfășurării lui astfel încât participanții vor putea fi urmăriți și online:

https://www.youtube.com/channel/UCgVDsYt8L2z21KWvzaXK5yQ

Mai multe informații despre programul și regulamentul competiției puteți găsi pe site-ul oficial al concursului:  https://pearipilesunetului.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.