Ascultă acest articol

MovieNews.ro împreună cu Bucharest Gaming Week vă invită la un concurs cu invitații la evenimentul care are loc în perioada 8 – 9 decembrie la ROMEXPO!

Câștigători: Opriț Ana Maria, Aniculaesei Claudiu Mihai, Stan David-Andrei, Vlad Alexandru Decebal și Lavric Alexandru

Răspuns: Turneu eSports FIFA

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

Ce organizează Federația Română de Fotbal, în perioada 8 – 9 decembrie, în cadrul Bucharest Gaming Week 2018?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, aici.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile vor fi trimise pe mail-ul cu care participați la concurs, direct de către Bucharest Gaming Week, vor fi printate și folosite la intrarea la eveniment.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este vorba de 5 invitații de câte 2 persoane la  Bucharest Gaming Week, care are loc în perioada 8 – 9 decembrie la ROMEXPO. Invitațiile sunt valabile pentru ambele zile ale evenimentului.

Atenție ! Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al câștigătorului va ajunge numai la reprezentanții Bucharest Gaming Week, unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează aceștia informațiile mai departe. Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

73 COMENTARII

  1. Turneu de fifa 19 pentru a selecta persoanele ce vor face parte din echipa națională de fifa

  2. În cadrul Bucharest Gaming Week 2018, Federația Română de Fotbal organizează, în perioada 8 – 9 decembrie, un turneu eSports de FIFA, în cadrul căruia se vor înfrunta cei mai buni jucători din țară. Mai mult de atât, cei mai buni patru jucători de la Bucharest Gaming Week vor fi selecționați în Echipa Națională de FIFA a României, recunoscută de Federația Română de Fotbal.

  3. În cadrul Bucharest Gaming Week 2018, Federația Română de Fotbal organizează, în perioada 8-9 decembrie, un turneu eSports de FIFA.

  4. În cadrul Bucharest Gaming Week 2018, Federația Română de Fotbal organizează, în perioada 8 – 9 decembrie, un turneu eSports de FIFA, în cadrul căruia se vor înfrunta cei mai buni jucători din țară. Mai mult de atât, cei mai buni patru jucători de la Bucharest Gaming Week vor fi selecționați în Echipa Națională de FIFA a României, recunoscută de Federația Română de Fotbal.

  5. n cadrul Bucharest Gaming Week 2018, Federația Română de Fotbal organizează, în perioada 8 – 9 decembrie, un turneu eSports de FIFA, în cadrul căruia se vor înfrunta cei mai buni jucători din țară. Cei mai buni patru jucători de la Bucharest Gaming Week vor fi selecționați în Echipa Națională de FIFA a României, recunoscută de Federația Română de Fotbal.

  6. Federația Română de Fotbal organizează în cadrul evenimentului “Bucharest Gaming Week” un turneu de FIFA, avându-l ca invitat special pe cunoscutul jucător de FIFA , Ovidiu “Ovvy” Pătrașcu.

  7. Turneul de FIFA in cadrul caruia va fi selectionata echipa nationala (formata din primii 4 jucatori ai clasamentului final).

  8. Federatia Romana organizeaza un Turneu National eSports de Fifa in perioada 8-9 Decembrie, in cadrul caruia va fi selectionata echipa nationala (formata din primii 4 jucatori ai clasamentului final).

  9. Federația Română de Fotbal vine la Bucharest Gaming Week, în perioada 8-9 decembrie, la Romexpo, cu un megaturneu de FIFA! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.