Polly Pocket la Minimax, în martie, cu episoade noi

0
1538
Ascultă acest articol

Seria animată Polly Pocket, cu personaje inspirate de popularele păpuși cu același nume, se difuzează în luna martie pe canalul Minimax, zilnic, de la ora 18:25.

Serialul Polly Pocket este despre o fetiţă genială de 11 ani însetată de aventură, dar şi de dorinţa de a-i ajuta pe alţii, care încearcă să facă din Littleton, orașul în care locuiește, un loc mai bun. Ea moşteneşte un pandantiv magic de la bunica ei, Penelope Pocket, care-i permite să se micșoreze până la o înălțime de 10 centimetri. Pandantivul o „acceptă” pe Polly pentru a fi noua lui purtătoare, datorită forței fetiței de a-i folosi puterea în slujba binelui, intenţiilor sale altruiste şi intuiţiei ei.
Povestea începe în orăşelul Littleton, unde o fetiţă de 11 ani, pe nume Polly Pocket, se oferă să îi repare medalionul bunicii ei. Cu această ocazie, ea descoperă că medalionul este un artefact cu puteri magice, acesta dându-i puterea să se micşoreze şi apoi să crească la loc, atât ea cât şi alte persoane pe care le atinge. După ce spune acest secret prietenelor ei, Lila Draper – o fetiţă pasionată de modă, şi lui Shani – o fetiţă prudentă şi interesată de SF, cele trei încearcă să obţină bilete la concertul lui Melody, o cântăreaţă pop pentru adolescenţi. Fetelor li se opune colega lor, Gwen Grande, a cărei bunică, Griselle, cunoaște puterea pandantivului magic.

După un mic accident, Gwen descoperă pandantivul lui Polly. Familia Grande reuşeşte să fure medalionul magic și să îi micșoreze pe locuitorii din Littleton. După ce îi prinde pe hoți, Polly direcţionează toată puterea medalionului pentru a-i readuce pe toţi la talia normală. La final, pandantivul o alege pe Polly pentru a fi noua lui purtătoare.

În episoadele difuzate în luna martie (13-26), se dezvăluie că Prudence Pocket a fost pirat, şi că ea a creat Pandantivul Pocket, înainte de a deveni fondatoarea şi primul primar din Littleton. De asemenea, ea a fost prima dintre ascendenţii lui Polly care a încercat să facă Littleton un loc mai bun.

Personajele principale ale serialului animat Polly Pocket de la Minimax:

Polly Pocket – vocea Emily Tennant. O fetiţă genială de 11 ani însetată de aventură dar şi de dorinţa de a-i ajuta pe alţii. Ea moşteneşte un pandantiv magic de la bunica ei, Penelope Pocket.

Lila Draper – vocea Shannon Chan-Kent. Prietena pricepută la modă a lui Polly care adesea se exprimă folosind articole vestimentare. Lila îndrăgeşte moda şi crede că micşorarea este ceva chic.

Shani – vocea Kazumi Evans. O adolescentă îndrăgostită de SF. Shani este conciliatoarea şi cea mai inteligentă din grup. Emisiunea ei preferată este Y-Girls, şi urmăreşte vlog-ul lui Nicholas.

GenI – vocea Ellen Kennedy. Un program de inteligenţă artificială creat de Polly pentru a comunica.

Penelope Pocket (voce Ellen Kennedy) – bunica lui Polly și anterioara purtătoare a medalionului magic.
Eroii negativi ai serialului:
Griselle Grande (vocea – Patricia Drake)

Bunica de 60 de ani a lui Gwen şi o femeie vanitoasă, Grande a fost cândva colega de cameră a lui Penelope din timpul facultăţii, care a descoperit puterile pandantivului din întâmplare şi a încercat apoi să i-l fure. Cele două s-au luptat, ceea ce a dus la ruperea pandantivului, iar apoi au luat-o pe căi diferite. Grande a încercat să refacă pandantivul, până când şi-a dat seama că Polly Pocket l-a găsit şi îl foloseşte cu bine. Ea şi Gwen încearcă acum să pună mâna pe el pentru a cuceri oraşul Littleton, pentru a îi micşora locuitorii şi pentru a-i ţine captivi într-o machetă de oraş, numit Grandeville. La finalul episodului 13 (11 în ordinea producţiei) este arestată după ce planul ei eşuează. Totuşi, după ce îşi termină pedeapsa, Grande continuă vânătoarea pandantivului, încercând să se răzbune pe Polly şi pe prietenii ei.

Gwen Grande – nepoata lui Griselle şi rivala lui Polly, la şcoală şi nu numai.
Paranormal Patty – o investigatoare cu puteri paranormale

Dl.Scheeman – un dubios om de afaceri care îl convinge pe Nicholas să meargă pe insula Omului-Aproape-Mort, sperând să răspândească pe vlog-ul băiatului o serie de zvonuri despre un templu bântuit, care să îi ajute afacerile. Are o macara magnetică, una care îi poate contracara puterile lui Polly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.