În cadrul conferinței de presă anuale ce a avut loc aseară la New York, Acer a anunțat cele mai noi produse din seria Nitro: Nitro 7 și Nitro 5, echipate cu Windows 10. Noul laptop Nitro 7 este destinat gamerilor obișnuiți care doresc să își îmbunătățească performanțele de gaming, în timp ce se conectează cu prietenii online. În plus, Acer a actualizat laptopurile din seria Nitro 5 cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA® GeForce® GTX, cu un nou ecran cu rată de refresh de 144Hz1 și un timp de răspuns redus la doar 3ms3.

“Noile notebook-uri de gaming Nitro 7 și Nitro 5 demonstrează că gaming-ul performant nu trebuie să ruineze toate economiile,” a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Product Business, Acer Inc. “Jucătorii pot beneficia acum de mai multe caracteristici ambalate într-un design elegant, pentru a-și îmbunătăți experiențele de joc.”
“Este minunat să vedem cum Acer reușește să ofere un portofoliu atât de larg de dispozitive de gaming concepute pentru a răspunde nevoilor atât de diversificate ale jucătorilor cu noile serii Predator și Nitro”, a declarat Mark Linton, General Manager, Consumer and Device Sales, Microsoft Corp. “Acer continuă astfel să inoveze și să ofere experiențe de gaming excelente pentru utilizatorii săi”.

Nitro 7: Un șasiu metalic, impresionant

Noul Acer Nitro 7 este un dispozitiv ideal pentru jucătorii obișnuiți care caută cele mai bune performanțe atât în materie de design, cât și de performanță. Acesta are un șasiu metalic nou, elegant și subțire, cu o grosime de doar 19,9 mm1. Ecranul de 15,6 inci de înaltă rezoluție reproduce culori reale la o rată de refresh de 144 Hz1, cu un timp de răspuns de 3 ms3, pentru o experiență de joc fluidă, fără întreruperi – factor crucial în timpul oricărei lupte. Un procesor Intel® Core™ din a 9-a generație1 și cele mai noi unități grafice NVIDIA alimentează Nitro 7 pentru a oferi o experiență de joc excelentă. De asemenea, acesta dispune de spațiu de stocare amplu, cu două sloturi disponibile pentru SSD-uri M.2 Gen 3×4 PCIe utilizând tehnologia NVMe în RAID 01 și până la 32GB de memorie RAM DDR4 cu o capacitate de stocare pe HDD de până la 2TB.

Nitro 5: Proiectat pentru a domina arena de luptă

Laptopurile actualizate Nitro 5 permit utilizatorilor să se bucure de jocurile lor preferate, la detalii excepționale, datorită ecranului Full HD IPS cu diagonală de 17,3″ sau de 15,6″ și un impresionant raport ecran-carcasă de 80%.

Nitro 5 combină un procesor Intel Core din a 9-a generație, cele mai recente plăci grafice NVIDIA, două SSD-uri M.2 Gen 3×4 PCIe care utilizează tehnologia NVMe în RAID 01 și până la 32GB de memorie DDR4 RAM, pentru performanțe superioare și accesibilitate. Streaming-ul poate fi realizat foarte ușor cu ajutorul Gigabit Wi-Fi 5 cu tehnologie 2×2 MU-MIMO. De asemenea, utilizatorii pot conecta dispozitive compatibile cu ajutorul seriei de porturi oferite, cum ar fi HDMI 2.0, USB Type-C 3.2 Gen 1 și altele.

Rece în timpul asediilor

Atât Nitro 7 cât și Nitro 5 sunt dotate cu ventilatoare duble, plus tehnologia Acer CoolBoost™ și un port de evacuare dual ce a fost conceput pentru a menține Nitro 7 rece în timpul sesiunilor de joc extinse. CoolBoost mărește viteza ventilatorului cu 10% și răcește procesorul și placa grafică cu 9% mai mult decât în modul automat.

Control rapid cu NitroSense

Utilizatorii pot monitoriza și administra Nitro 7 și 5 cu NitroSense – o aplicație accesibilă cu o singură atingere a tastei NitroSense. Odată activată, utilizatorii pot vizualiza instantaneu temperatura componentelor, performanța de încărcare, consumul de energie și multe altele. De asemenea, permite monitorizarea și reglarea vitezei ventilatorului în timp real, astfel încât jucătorii să își poată personaliza viteza sau să seteze ventilatoarele la maxim atunci când temperatura este crescută. În plus, aceștia pot seta un plan de alimentare pentru a obține o utilizare optimă a energiei în diferite scenarii sau pentru a accesa șase moduri de sunet Acer TrueHarmony™.

Prioritizează jocurile cu Killer™ Ethernet și Acer Network Optimizer

Atât Nitro 7 cât și Nitro 5 adoptă Killer™ Ethernet E2500 sau optimizatorul de rețea al Acer pentru a prioritiza sesiunea de joc. Gamerii nu mai trebuie să-și facă griji în ceea ce privește blocajele video deoarece performanța generală este îmbunătățită cu până la 25% în cazul utilizării unei singure aplicații și cu mai mult de 10x în cazul multitasking-ului. Controlerul Ethernet detectează automat fluxurile de joc, video și chat pentru a furniza o lățime de bandă prioritară pentru o experiență fără probleme. Atunci când selectați modul Auto, optimizatorul de rețea Acer este capabil să recunoască programele solicitante pentru a reduce semnificativ problemele de conectivitate. Alternativ, utilizatorii pot determina manual programele prioritare, pot schimba alocarea de lățime de bandă pentru fiecare aplicație sau pot chiar bloca aplicații specifice pentru a-și regla conexiunea și a obține performanțe optime.

Sunet Nitro premium

Noile Nitro 7 și Nitro 5 oferă o calitate audio îmbunătățită, oferind gamerilor o experiență cu adevărat multidimensională prin adoptarea tehnologiilor avansate de optimizare a sunetului Waves MaxxAudio®. MaxxDialog™ este un amplificator inteligent care ajută separarea vocii în joc de muzică și efecte sonore. În același timp, MaxxVolume® oferă volum maxim și claritate fără distorsiuni și îmbunătățește chiar și detaliile sonore cele mai subtile din fiecare joc.

Nitro Stream

Acer Nitro Stream este un PC de tip plug-and-play dedicat pentru Personal Streaming (PSPC). Utilizatorii se pot bucura de o soluție la îndemână pentru streaming de înaltă calitate Full HD, pot partaja gameplay-ul și pot interacționa cu prietenii și cu comunitatea de gaming grație hardware-ului integrat și a software-ului construit special în acest scop. Utilizatorii pot optimiza performanța de streaming cu un procesor Intel® Core™ i7 din a 8-a generație, până la 32GB memorie RAM DDR4, SSD de 256 GB și o placă de captură integrată. Acesta oferă o experiență de joc de 4Kp60 în timp ce rulează la 1080p cu caracteristica Pass-Through a cardului de captură. Utilizând acest dispozitiv compact, streamerii își pot elibera un spațiu semnificativ pe birou și pot atașa chiar și un display cu sistem de montare VESA.

Prețuri și disponibilitate

Notebook-urile de gaming Nitro 7 vor fi disponibile în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la 1,199 euro.

Notebook-urile de gaming Nitro 5 vor fi disponibile în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 999 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Noile notebook-uri de gaming Nitro 7 și 5 au fost prezentate aseară, în cadrul evenimentului de presă next@acer ce a avut loc la New York, unde compania a anunțat o serie de noi dispozitive și soluții pentru gameri, creatori, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.