Ascultă acest articol

De luni, 27 mai, de la ora 16:55, cei mai simpatici frați urși Grizz, Panda și Ursul Polar, arată celor mici cum încearcă să se adapteze comunității oamenilor deși nu le este deloc ușor. Cu umor, optimism și alături niște prieteni fantastici, cei trei reușesc să facă față provocărilor zilnice. Chiar dacă între timp au învățat să-și facă cele mai cool poze selfie, că mâncarea se poate comanda direct din telefon sau că e de muncă să devii faimos pe internet, lumea asta mare mai are încă o mulțime de mistere pentru ei.

Sezonul va avea un episod special, dedicat zilei de naștere a ursului Panda. Pentru că este fan înrăit al formației coreene Monsta X, una dintre cele mai populare trupe de K-pop din lume, Grizz și Ursul Polar reușesc să îi facă acestuia surpriza vieții: cei șapte membri ai formației vor intra în lumea serialului „Aventurile fraților urși”.

În plus, timp de cinci zile, de vineri, 24 mai și, până marți, 28 mai, frații urși îi așteaptă pe cei mici și părinți lor la Mega Mall, pentru o porție de îmbrățișări tandre…de urs. Cafeaua și ciocolata caldă sunt incluse: Pandacino, Urs mocha, Grizzlychoc sau Bebeurs.

Serialul „Aventurile fraților urși” urmărește povestea a trei urși, Grizz, Panda și Ursul Polar – trei frați care încearcă din răsputeri să își găsească locul în societatea umană și, dacă în acest demers reușeșc să obțină înghețată (sau iaurt înghețat), cu atât mai bine. Indiferent de situație, devine evident că a fi urs într-o lume civilizată și modernă nu este chiar un lucru ușor. Noul sezon „Aventurile fraților urși”, va avea premiera luni, 27 mai, de la ora 16:55, la Cartoon Network.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.