AOC anunță lansarea mai multor monitoare de business, lărgindu-și portofoliul curpinzător B2B. Pe lângă gama de monitoare de înaltă calitate concepută special pentru toate provocările unui loc de muncă modern, AOC introduce brațele practice VESA. Brandul oferă o gamă largă și completă de soluții pentru orice business care să facă din locul de muncă unul productiv, curat și ergonomic și să-l ridice la cel mai înalt standard din punct de vedere tehnic.

Display-uri inteligente

AOC oferă o gamă largă de monitoare special proiectate pentru utilizatori profesioniști ce lucrează în companii și în sectorul public. În conformitate cu certificate precum EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star și GS, monitoarele AOC sunt eficiente energetic și ecologice. Fie că e vorba de cerințe de bază (seria E1), fie modele mai avansate și ergonomice cu standuri ajustabile (seria profesională P1 sau seria 90), monitoarele suportă o largă varietate de conexiuni precum VGA, HDMI și Display Port iar unele modele chiar socket-uri DVI. Monitoarele au diagonalele de la 21.5 inchi până la 27 inchi, oferind o soluție perfectă pentru orice punct de lucru. În plus, tehnologiile Flicker-Free și Low Blue Light filtrează potențialele unde albastre periculoase, sporesc siguranța și reduc oboseala ochilor.

Opțiuni bune pentru orice nevoie

Seria E1 este proiectată pentru business-uri mici și mijlocii și pentru sectorul public. Aceste monitoare au o diagonală de 21.5”, 24” și 27”, panouri TN și MVA pentru modelele de 21.5” și IPS pentru modelele de 24” și 27”, toate având rezoluții Full HD (1920×1080 pixeli). Modelul de 24” 24E1Q este proiectat cu margini subțiri, perfect pentru un setup cu mai multe monitoare ce ajută la creșterea productivității.

Pentru companii care cer mai multă flexibilitate și ajustabilitate, seria profesională P1 este o alegere perfectă. Toate monitoarele din seria P1 sunt echipate cu standuri ajustabile în înălțime (130mm sau 150mm), management al cablurilor integrat, un hub de patru porturi USB 3.0 și funcția de Quick-Release pentru o montare ușoară. Similar cu seria E1, seria P1 ofera rezoluție Full HD în panourile TN și MVA pentru cele cu dimensiunea de 21.5” și panouri IPS fără rame pe 3 laturi pentru modelele de 24”, respectiv 27”. Modelul X24P1 de 24” cu o rezoluție neobișnuită însă extrem de productivă de 16:10 (1920×1200) și modelul de 27” Q27P1 cu rezoluția QHD (2560×1440) se evidențiază față de celelalte modele.

Seria 90 dispune de monitoare cu un design unic și un finisaj de gunmetal sunt opțiunile perfecte atunci când vine vorba de cerințe de înaltă calitate. Această serie oferă o foarte bună claritate și calitate a culorilor prin panoul IPS cu rezoluție de Full HD la modelul de 24” și două modele de 27” cu Full HD si QHD. Aceste monitoare prezintă caracteristici ergonomice, standuri ajustabile pentru înălțime și panouri fără rame pe 3 laturi, ceea ce le face perfecte pentru setup-uri cu mai multe monitoare.

S-a dovedit că setup-urile cu mai multe monitoare cresc productivitatea. Pentru cei care lucrează de pe laptop, monitorul portabil USB-C I1601FWUX este o soluție inteligentă ce adaugă mai mult spațiu virtual pentru a lucra mai eficient. Display-ul de 15.6” IPS în Full HD cu o grosime de 8.5mm și un design elegant se potrivește în orice geantă, având o greutate de numai 800g, făcându-l ușor de transportat pentru întâlniri de business.

Brațul AOC AD110 pentru două monitoare cu două AOC I2790PQUs: Flexibilitate optimă pentru orice monitor de la birou ori de acasă

Soluții inteligente pentru un spatiu de lucru optim

Pentru a susține activitățile companiilor în crearea de spații de lucru cât mai productive, AOC a adăugat bracket-uri VESA și brațe de monitor în portofoliu.

Cu noile bracket-uri VESA, utilizatorii pot monta mini-PC-uri și clienți subțiri similari chiar pe monitor, reducând astfel dezordinea de pe birou și ascunzând cablurile. Bracket-urile sunt accesibile pentru seriile profesionale P1 și 90 ale AOC precum și vechile serii 75 și 60.

Pentru utilizatorii care-și doresc flexibilitate maximă și spatii de lucru perfect ergonomice, AOC a dezvoltat sisteme de brațe pentru unul sau două monitoare. Ambele sisteme permit reglări exacte pentru poziția monitoarelor, deschizând astfel oportunități pentru noi colaborări. Ambele brațe vin cu capace detașabile iar cablurile pot fi așezate înăuntru pentru un aspect cât mai plăcut al biroului.

Brațul AS110 proiectat pentru un singur monitor suportă monitoare cu diagonale de până la 27 inchi. Folosind trei îmbinări separate, acest dispozitiv este extrem de flexibil. Înălțimea display-ului poate fi ajustat până la 320 mm, așadar utilizatorii pot folosi monitorul atunci când stau în picioare. Bratul suportă o gamă largă de înclinare (-45°/+60°), pivotare în intervalul -90°/+90° și 360° pe punctul de pivot, permițând astfel modurile portret și landscape.

Brațul dublu AD110 este soluția perfectă pentru un setup cu mai multe monitoare, proiectat să țină două monitoare de la 12” la 27” cu o greutate cuprinsă între 2kg și 9kg. Brațul poate fi ajustat în înălțime până la 230mm și poate fi întins în față și spate pe o distanță de 100 mm și 520 mm. Se poate înclina în intervalul -65°/+90°, 180° pivot și 360° pivot pentru fiecare punct de pivot al fiecarui monitor.

Brațe flexibile de monitoare precum AS110 și AD110 pot servi la o varietate de scopuri. Un redactor al unui ziar sau o revistă, spre exemplu, va vrea să rotească monitorul în modul portret pentru a vedea exact cum se aranjează textul în layout. Și programatorii vor aprecia ușurința de schimbare între aceste două moduri.

Pentru a crește ergonomia, utilizatorii gravitează către birourile de tip sit-stand. Datorită arcurilor pe gaz, brațele se pot ajusta fără niciun efort în orice poziție posibilă pentru ca monitorul să fie întotdeauna adus la nivelul ochilor. Într-un mediu de muncă împărțit, fiecare utilizator își poate ajusta cu ușurință monitorul în adâncime, înălțime sau înclinare după preferințele sale. Este foarte bun și pentru colaborări: utilizatorii pot pivota monitorul către colegul vecin pentru a vedea și el conținutul de pe monitor.

Echipat optim pentru un spațiu de lucru modern

Portofoliul AOC nu oferă doar monitoare optime pentru toate nevoile dar și soluții complete pentru a lucra împreună – pentru a crea cele mai bune și mai eficiente spații de lucru pentru orice ambianță și mediu.

Prețurile pentru brațe și braket-uri sunt următoarele:

AS110D0 – 229 LEI
AD110D0 – 379 LEI
VESA60 – 139 LEI
VESA75 – 139 LEI
VESA-P1 – 139 LEI
VESA-75-100 – 39 LEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.