„Profu’ de Spionaj” o nouă comedie de familie va ajunge pe marile ecrane la care părinți și copii mari , în egala măsură, vor râde așa cum n-au mai râs de multă vreme. Filmul regizat de Peter Segal, cel care a regizat și „Get Smart” şi scris de Jon și Erich Hoeber care au semnat scenariul la „Red” spune povestea lui JJ, un agent CIA experimentat interpretat de Dave Bautista care este deconspirat de Sophie in interpretarea talentatei Chloe Coleman. Sophie este o fetiță super inteligentă de 9 ani, care afla identitatea reala a lui JJ aflat în timpul unei misiuni sub acoperire de supraveghere a familiei acesteia. Pentru a nu dezvălui identitatea acestuia, Sophie îi cere, în schimb, să petreacă timp cu ea și să o învețe profesia de spion. De aici începe o poveste plină de umor, acţiune şi prietenie adevărată.

„Profu’ de Spionaj” are tot ce iți dorești de la un film bun: acțiune, umor și actori carismatici. „Ceea ce m-a atras la acest scenariu a fost o poveste a două suflete rănite care se reunesc și se vindecă reciproc.” recunoaște Peter Segal, cel care semnează regia. Alături de multiple situații comice, scenariul este construit și într-o notă emoţională care îl face memorabil. „Sophie este o fată care și-a pierdut tatăl și a trebuit să se mute din Franța în America, nu are prieteni și este necăjită de colegi la școală, Drax (Dave Bautista), acest tip imens care pare invincibil şi-a pierdut soția, și-a pierdut tovarășii în armată şi jobul dorit.

Filmul „Profu’ de Spionaj” este o ocazie perfectă pentru ca părinții să petreacă timp împreună cu copiii lor, să râdă împreună și, de ce nu, să rememoreze împreună cu aceștia aventurile imaginare ale copilăriei lor, când majoritatea copiilor se visează eroi sau spioni internaționali. Filmul „Profu’ de Spionaj” va fi disponibil în cinematografe din 20 martie 2020 și este distribuit în România de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.