Ascultă acest articol


Razer a anunțat noul model Blade 15 Base care reține cele mai apreciate caracteristici ale modelului Blade 15, dar oferă un preț de achiziție mai prietenos, adresându-se în special novicilor și jucătorilor ocazionali, care vor să se bucure de experiența oferită de Razer Blade.

Noul model Razer Blade 15 Base beneficiază de design-ul premium al laptopurilor Razer: un corp de aluminiu realizat cu tehnologia CNC, un finisaj anodizat de culoare negru mat și simbolul inconfundabil Razer. La fel ca în cazul oricărui model Razer Blade, tastatura beneficiază de iluminare prin tehnologia Razer Chroma RGB și poate fi personalizată alegând dintre 16,8 milioane de culori.

De ambele părți ale tastaturii se regăsesc două boxe care folosesc tehnologia THX® Spatial Audio, oferind astfel o experiență audio mai captivantă. Tehnologia acustică dezvoltată de THX include o varietate de profiluri audio potrivite pentru jocuri, muzică și filme, dar și profiluri de EQ personalizabile.

Forma deosebită este acompaniată de o performanță pe măsură, noul Razer Blade 15 Base fiind echipat cu 16GB de memorie RAM DDR4, potrivită pentru multitasking, un procesor Intel® Core™ i7-10750H care face față cu brio la orice sarcină și o soluție grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, pentru a putea rula și cele mai noi jocuri. Pentru a profita din pin de performanța oferită de aceste componente, laptopul Blade 15 Base este livrat cu un ecran cu refresh rate de 120Hz, cu margini ultra-subțiri și o cameră web HD încorporată, perfect pentru muncă, dar și pentru distracție.

Pentru mai multe informații despre modelul Razer Blade 15 Base, vizitați pagina https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade.

Noul model Razer Blade 15 Base are un preț redus pentru a le permite cât mai multor jucători să se bucure de experiența unică oferită de un laptop de gaming din seria Razer Blade.

Disponibil din 11 noiembrie 2020, online pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta anumitor parteneri de retail la prețul RDP de 1.599,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.