Ascultă acest articol

Din partea scriitorului/ilustratorului Declan Shalvey (Bog Bodies) și echipei din spatele Write It In Blood, Rory McConville și Joe Palmer, vine o poveste științifico-fantastică cu călătorii în timp, Time Before Time, care va debuta prin Image Comics din luna mai.

Descris ca fiind o combinație între Criminal, Back to the Future și Looper, primul număr va beneficia de o copertă alternativă creată de John Paul Leon.

In Time Before Time, este anul 2140 într-o lume fără viitor, mare parte din populație ajungând în Syndicate – o organizație criminală care, pentru prețul corect, te va transporta în trecut pentru o viață mai bună. După ce au lucrat pentru Syndicate de ceva vreme, Tatsuo și Oscar decid să fure una dintre mașinile timpului ale șefului lor, dar vor afla că singurul lucru de care nu pot fugi este trecutul lor.

Prima copertă pentru Time Before Time #1 este realizată de Shalvey (Diamond Code MAR210037), iar cea alternativă de John Paul Leon (Diamond Code MAR210038), urmând ca primul număr să fie disponibil din 12 mai în magazinele retail de specialitate, sau în format digital pe platformele Amazon Kindle, Apple Books, comiXology și Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.