Opera Comică pentru Copii (OCC) anunță cu bucurie că redeschide Grădina OCC cu o mulțime de activități și surprize pentru copii, dar și pentru părinți! Așadar, din acest weekend (27 – 28 februarie), pe Calea Giulești 16 vei putea petrece timp de calitate, participând la activități precum: ateliere de creație, labirint, trenuleț, circuit cu mașinuțe și zona de food court.

Reprezentațiile spectacolelor din luna martie se triplează

Pe zi ce trece spectatorii OCC demonstrează cât de dor le-a fost de spectacolele minunate din repertoriul instituției dedicată copiilor. Așadar,  spectacolele din luna martie își triplează numărul de reprezentații anunțat inițial. Toate spectacolele se desfășoară în Sala Mare și se respectă cu strictețe toate măsurile specifice Sars-Cov-2. Bilete disponibile: www.bilete.ro/categorii/pentru-copii/opera-comica

KINODiseea OCC

Repertoriul OCC este completat de filme excepționale pentru copii și adolescenți, proiectate în Sala Mare. În acest weekend, ai ocazia să vizionezi celebrele Frozen 1, Cronicile din Narnia 1 și Dumbo, iar săptămâna viitoare este rândul pentru Frozen 2.
Mai multe detalii: https://bit.ly/3ukEs4x
Bilete disponibile: www.bilete.ro/categorii/pentru-copii/opera-comica

Pinocchio revine pe scena OCC după doi ani

Baletul Pinocchio se joacă în acest weekend de patru ori în Sala Mare și se anunță a continua linia reprezentațiilor de succes, spectacolele jucându-se cu casa închisă.

Platou de filmare pentru copii

Încă de weekendul trecut au început înregistrările pentru emisiunea specială de 8 martie. Vino și tu, după spectacole, pregătit cu o poezie, un cântecel, o poveste sau o urare pentru mama ta, iar OCC le transformă într-o ediție specială de 8 martie. “Te iubesc, mamă” este emisiunea la care lucrăm împreună!

Emisiuni în premieră în Aplicația #OperaCopiilor

Aplicația app.operacomica.ro se bucură de mii de abonați pentru care se creează mereu conținut nou și calitativ. În curând voi fi disponibile emisiuni speciale de Mărțișor și 8 martie, iar apoi va urma o serie de emisiuni dedicate marilor compozitori. Abonamentul lunar este maximum 30 de lei, în funcție de planul ales.

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau telefon la 0751.186.008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.